Delen vinden we super lief

Normaal gesproken namen we altijd een kop ‘Latte’. Dit keer haalde Suus twee wijntjes aan de bar. Onze kleintjes sabbelde aan een mini rijstwafel. We hadden het beste plekje van de pub. Buiten dwarrelde witte sneeuwvlokjes naar beneden….. “I’m dreaming of a white Christmas!

christmas

Hé, dat is gek! Het was begin november, de halloweenversieringen waren net opgeruimd en er hing in de verste verte nog geen winter in de lucht. Buiten bleek een sneeuwmachine zijn werk te doen. Alles om het ultieme kerstgevoel te creëren. Die Engelsen kunnen er wat van. Een feestje voor mij want ik ben helemaal verzot op kerst. Het begint zijn vruchten af te werpen want mijn oudste dochter begint al besmet te raken met het kerstvirus. Niet zo gek dus dat ook onze jongste al een Sophie de giraf kerstbal in huis heeft.

Baby’s first Christmas

christmas

We hebben ons heel even in kunnen houden. Maar afgelopen week heb ik eraan toe gegeven. De eerste kerstbomen, lichtjes, huisjes en rendieren heb ik al bewonderd. Dit jaar is een hele bijzondere kerst. Het is namelijk de aller-aller-aller-aller eerste kerst van ons heerlijke meisje. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Ze heeft een hele kledingkast vol met de leukste tweedehandsjes van haar grote zus. Daarbij horen ook twee kerstjurkjes, een te schattige kerstbroek, kerstpyjama en als kers op de taart een Christmas pudding kerst muts.

Baby’s eerste kerstcadeautje

Zoals te verwachten, heb ik voor mijn kleine meisje al een mooi eerste kerstcadeautje in huis. Niet een cadeautje voor onder de kerstboom. Al zou dat natuurlijk wel heel goed kunnen. In dit geval was het een cadeautje voor vóór de kerst. Waarmee we de kerstsfeer in huis halen. Een leuk idee voor in de zak van sinterklaas. Vooral omdat het zo moeilijk is om iets leuks te kopen voor een baby die alles al heeft van haar grote zus.

Kerst met Sophie de giraf

We zijn niet de enige bij wie de kerstklokjes al in oktober beginnen te klingelen. Ook Sophie de giraf is gek op de feestdagen. Sophie kennen we natuurlijk als het beroemdste bijtspeelgoed wat er is. Het rubberen beestje is helemaal ontwikkeld voor het mondje van de kleine. Maar er is veel meer. Ze kan mee in bad, er zijn boekjes, rammelaars, lampjes en ze heeft zelfs een eigen televisieserie.

De schattige giraf heeft heel wat te bieden voor baby’s eerste kerst. Mijn dochter en ik worden blij van Sophie’s eerste kerstmis set. Er verscheen een hele brede lach op haar gezicht bij het zien van de girafjes. De set bestaat uit een speelgoed giraf. Ontwikkeld om de zintuigen van de kleine te stimuleren maar vooral ook heel fijn om in je mond te stoppen. En twee babyproof kerstballen. De kleine witte bolletjes in de kerstbal zijn super interessant voor kleine kindjes. Prachtig in de boom maar ook heel leuk om mee te schudden. Heel handig zo een touwtje er aan. Volgens haar oudere zus kan je het dan makkelijk meenemen naar de speeltuin.

Bling, bling in de boom

Als het aan mijn meisjes zou liggen, zouden we een hele Sophie-boom krijgen. Naast de leuke plastic ballen, zijn er ook echte bling bling exemplaren. Met de mond geblazen en handgeschilderd schittert Sophie aan de takken. Dat moet wel een prachtige boom worden! Baby zelf kan mee gaan met de Sophie kerst sfeer. Ze kan helemaal de blits maken met de Sophie kerstmuts en handschoentjes. Zo schattig!

Boom van de boer

christmas

De dag na sinterklaas, rijden wij standaard naar een boerderij om een kerstboom uit te zoeken. Ons meisje bewondert de koeien en wij slepen een prachtexemplaar de auto in. Dit jaar hangen we er een bal van ons kleinste meisje in. Hoewel de voorpret al is begonnen, laat ik “Driving home for Christmas” nog heel even wachten. Grote zus zingt ondertussen zachtjes “Sophie, Sophie de giraf” terwijl de kleinste op een giraf aan het kauwen is. Laten we het daar nog maar even bij houden. Maar als het zo ver is liggen de ballen klaar.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief