Delen vinden we super lief

De kerst staat weer voor de deur. Ook al heeft de kerstman plaats gemaakt voor Corona, gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden om dit jaar toch een onvergetelijke Corona-kerst te creëren. Haal extra veel kerstverlichting in huis en creëer zo een kerstparadijs! Bij ons thuis beginnen we al vroeg met het versieren en voorpret en dit jaar pakken we gewoon nog extra goed uit! Oftewel over-the-top!

Over the top‘ met heel veel kerstverlichting

Zie je het al voor je? Een prachtig verlichtte kerstboom, kaarsjes en een boel warmte in huis? Het is bijna zover. Tijd om de kerstverlichting weer uit de kast te halen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kerstverlichting, variërend van vrolijke verlichte bollen tot en met de bekende lichtslingers. Maak het dit jaar eens extra bont en haal extra verlichting in huis. Fleur niet alleen je huis op maar ook je tuin. Wij vieren kerst zelf in ons vakantiehuisje en gaan helemaal los met de versiering op onze veranda. Mijn man verheugt zich er nu al op!

Kerstverlichting buiten is natuurlijk de perfecte manier om je huis deze kerst te verlichten. Het is niet alleen magisch om te zien voor de passerende voorbijgangers, want lichtjes buiten verlengen ook het verlichte kerstgevoel van de woonkamer. Als je naar buiten kijkt en de verlichting ziet, word je al vanzelf vrolijk en kom je helemaal in de kerstsfeer. Hoef je verder weinig meer voor te doen! Kerstverlichting buiten zorgt voor de ultieme kerstsfeer. En waar mijn buren ons eerst voor gek verklaarden, doen ze nu ook vrolijk mee met de over-the-top kerstversiering.

Creëer magie in een handomdraai

Heb je al wel eens gedacht aan clusterverlichting? Voor degenen die niet weten wat dit is: het is verlichting aan een snoer met heel veel kleine vertakkingen met lampjes. Goed te gebruiken in de kerstboom, langs de vensterbank, maar ook buiten. Verlicht de schutting, heg of de planten in de tuin. Met clusterverlichting geldt het gezegde ‘buiten is het koud en donker, maar binnen is het warm en gezellig’ niet meer. Buiten mag het dan wel koud zijn, maar zeker niet meer donker.

Creëer dit jaar een magische kerstfeest met deze kerstverlichting buiten. Wellicht is clusterverlichting een idee die je ook nog eens kunt besturen zodat je verscheidene lichtfuncties kunt bepalen. Ik garandeer je pret voor tien! Van knipperlichtjes tot en met twinkelsterretjes.

En als je voldoende ruimte buiten hebt, kan de tuin dit jaar de plek zijn om een gezellige winterbarbecue te houden, omgeven door magisch licht. Kinderen zullen hun ogen niet meer van deze lichtdecoratie kunnen houden! We hebben hier nu al zin in kerst!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief