Delen vinden we super lief

Tijdens een etentje had mijn broertje heerlijk gekookt, zoals ik van hem gewend ben. Het recept kwam uit het ‘Enige echte mannen kookboek‘. Dat is er eentje om te onthouden voor mijn eigen man. Goed nieuws: er is een nieuw mannen kookboek uitgebracht. Dit keer helemaal gericht op alle grill masters. Het ultieme barbecue boek voor echte mannen, gaat bij ons in de zak van Sinterklaas.

De man en zijn barbecue

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de barbecue helemaal hot is de laatste jaren. Voordat wij ruim twee jaar geleden ons nieuwe huis in trokken, stond de Green Egg al klaar. Een leeg huis met alleen die hele grote doos met dat gigantische groene ei er in. Mijn man grillt het hele jaar door. Van grote stukken vlees tot gevulde pepers, gerookte kool en stoere desserts. Worstjes en aangebrande speklapjes, hebben lang en breed plaats gemaakt voor ‘in krant gewikkelde zalm’ en ‘cola kip’. Twee mooie recepten uit dit fijne kookboek. Onze kinderen zijn niet anders gewent. Als er eters komen staat Martijn achter zijn grill. Mijn dochter probeert regelmatig een barbecue te maken van LEGO. Als we pizza gaan eten vraagt ze of de barbecue al buiten staat.

Het ultieme barbecue boek

Sinds deze maand ligt het boek in de winkels. Ik ben er super blij mee. Ten eerste heb ik nu al een perfect sintcadeautje in huis. Je kunt niet genoeg kookboeken in huis hebben. Ten tweede hoop ik regelmatig aan te mogen schuiven als de lekkerste repten op tafel komen. Het boek staat vol met heerlijke recepten. Niet alleen culinaire vleesgerechten gemaakt van heerlijke rubs met prachtige bijgerechten. Maar ook verschillende bereidingswijzen en manieren van grillen en het juiste gereedschap. Stoere, smaakvolle recepten voor stoere mannen die de fik er in willen zetten.

Het ultieme boek voor vrouwen

Wat mij betreft is dit mannenboek ook het ultieme vrouwenboek. Stoere vrouwen kunnen lekker buiten koken. Dames die graag de grillvork in handen nemen. Als je liever lekker warm binnen zit, is het een heerlijk boek om je man aan het werk te zetten. 😉 Hij kan helemaal op gaan in zijn hobby en vol passie aan de slag gaan met thermometers, houtsnippers, vuur en rubs. Terwijl jij in alle rust wacht op je bordje ruig voer. Ik ben ondertussen ontzettend verwend en hoop dat dat nog even door gaat.

Een toppertje voor de feestdagen

Wat mij betreft is dit een topper voor de feestdagen. Het boek heeft een stoere uitstraling en de recepten zijn voorzien van mooie afbeeldingen. Een prachtig cadeau voor iedere man met een barbecue.

Het ultieme barbecueboek voor echte mannen 979044755756 | Thomas Krause | NUR 440 | €29,95 | 176 blz | geb 27,6 x 21,5 cm | volledig in kleur

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutubeInstagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief