Delen vinden we super lief

Een beetje ‘cat lover’ heeft al snel een telefoon vol met de mooiste kattenmomenten en viert als geen ander ‘International Cat Day’. Onze huisdieren doen het ook heel goed op foto’s. Om de kodakmomentjes nog leuker te maken zijn er nu grappige I love cats- fotokaarten. We kennen de selfie kaarten al om bijzondere babymijlpalen te vereeuwigen. Nu zijn ze er eindelijk ook om onze eigenzinnige huisgenoot vast te leggen.

The Boss!

Onze kat, Don, ligt meestal de hele dag te pitten. Soms rekt hij zich even uit om wat te eten of een bezoekje aan de kattenbak te brengen. Katten zijn zo heerlijk eigenwijs. Ze gaan precies zitten waar zij willen. Bovenop het toetsenbord van je computer. Op schoot van juist die tante die als de dood is voor katten. Ze zijn de baas in huis of komen op een onverwacht moment een ‘cadeautje’ brengen.

Fotokaarten

Leg het kattenkwaad van je poezelige viervoeter voor eeuwig vast met deze grappige fotokaarten.

Allemaal prachtige momenten om ’the boss’ vast te leggen. De fotokaarten zorgen voor nog meer lol tijdens het fotograferen en de grappigste foto’s om te delen op social media. De echte kattenfan kan er ook een heel kattenalbum van maken.

Iedereen die met social media bezig is, weet dat een goede selfie een must is op je tijdlijn. Til je #photooftheday naar een hoger niveau met deze hippe fotokaarten

De kaarten zijn voorzien van grappige teksten zoals mijn favoriet “zaterdag is katerdag” of ook zo lekker herkenbaar “ik heb het niet gedaan”. Het doosje bevat 30 verschillende kaarten.

Foto’s van de jonge kunstenaar

De kaarten zijn leuk voor jong en oud. Zeker ook bij de kids zorgen ze kaarten voor heel veel plezier. Niet voor de allerkleinsten, die houden het vaak nog bij 20 foto’s met alleen hun eigen voorhoofd. Alhoewel een kat in huis reuze interessant gevonden wordt door baby’s en dreumesen.

Til je social media naar een hoger niveau met deze unieke fotokaarten

Onze baby begint al te lachen zodra ze onze pluizebol ziet liggen. Haar peuterzus maakt nu al graag foto’s van ’the Don’ met mijn telefoon. Maar voor hun oudere nichtjes kan de lol niet op met deze super grappige kaarten. En Don blijft zoals gewoonlijk lekker liggen.

Part of the family

kat

De slapende muizenvanger is ieders favoriet. Vorige maand werd hij nog in het zonnetje gezet omdat het dierendag was. Wist je dat hij ook zijn eigen dag heeft? Een dag die hij niet hoeft te delen met honden, vissen en olifanten. Op 8 augustus is het namelijk international cat day. Als hij zelfs al zijn eigen dag heeft, verdient hij het dus ook om op de gevoelige plaat te worden vastgelegd.

Fotokaarten – I love cats 9789044756203 | NUR 370 | €14,95 | 30 kaarten | doos 18 x 13 cm | volledig in kleur

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutubeInstagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief