Delen vinden we super lief

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten is dé vrolijke animatiefilm met liedjes van Jan Smit, ingezongen en ingesproken door o.a. Jan Smit, Waylon, Ronnie Flex, Chantal Janzen, Simone Kleinsma én de dochter van Jan Smit: Emma. Een film voor het hele gezin, ook geschikt voor de állerkleinsten. Vanaf 27 april in de bioscoop.

2 Kleine Kleutertjes

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur.

Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen en leren ze om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden. Samen komen ze er wel!

Trailer

Winactie 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten

Om de lancering van 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten te vieren, mogen we 1* 4 tickets weg geven

  • en berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten winactie start op 20 april waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief