Delen vinden we super lief

hasbro spellen cadeautip

We spelen thuis heel graag spellen en ook bij ons groeit de behoefte om meer samen te zijn en vooral veel te spelen. Hiermee groeit ook de populariteit van gezelschaps spellen. En je kunt je hart ophalen er is weer zoveel leuks te ontdekken!

Je ziet bij de nieuwste spellen dat ze vaak zijn vaak geïnspireerd op uitdagingen en virale internet hits. Hiermee kun je samen met je gezin en vrienden een hoop lol beleven. Zo heb je het beste van de online wereld en de echte wereld in huis! Hoe tof is dat!

spelletjes top 6

We delen met plezier de HASBRO spelletjes TOP 6 van dit najaar, met hilarische spelletjes voor elke leeftijd:trap er niet in hasbro

 1. Trap er niet in – Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

  Voor alle kleuters is poep reuze spannend! En zo ook mijn kleine jongen. Hij zag de klei wel zitten en speelt er uren lang mee. De pret begint vooral als je er geblinddoekt omheen moet zien te lopen. Je beleeft er gegarandeerd hilarische momenten mee!

 2. Pie Face Cannon

  De Pie Face Cannon was afgelopen jaar al een grote hit en nu komt Hasbro met een geüpgrade versie van de spelhit van vorig jaar. Je kunt nu je tegenstander een kanonlading slagroom geven! Geschikt voor kids vanaf 5 jaar.Dus Olivier kan zijn hart ophalen!

 3. Geen Paniek spellen

  Cool blijven of je meter slaat door. Vooral voor 12 plussers die hun emoties onder controle hebben is dit een ideaal spel!. Te grappig bedacht en om te spelen!

 4. Speech Breaker

  Voor stoere reporters vanaf 14 jaar is dit een tof spel. Ervaar hoe je brein je parten speelt als er vertraging op de lijn zit. monopoly

 5. Monopoly Valsspelers Editie – Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

  Eindelijk kunnen we eerlijk ‘valsspelen’ met Monopoly. Voor alle fans van het beroemdste bordspel, van 8 tot 108 jaar oud. En winnaar van Speelgoed van het jaar!

 6. Monopoly Mario Kart

  De ultieme bordspelversie van een van de leukste videogames ever is er dan eindelijk. Je favoriete karakters, power-ups, bananen… alles komt samen in een spel! Voor Mario fans vanaf 8 jaar een perfecte keuze.

Trap er niet inhasbro spellen cadeautip

 • Nominatie Speelgoed van het Jaar 2018 – categorie 4 & 5 jaar

Een grote boodschap voor de kleintjes: Trap er niet! Het is een super komisch spel dat draait om een draaischijf en hondenpoepjes van klei. Maar ouders kunnen ontspannen! De drolletjes in dit spel zijn onschuldig van aard; de kids maken ze zelf van klei en een vormpje. Geblinddoekt moeten de kleintjes één voor één het parcours aflopen en de bruine rakkers zien te ontwijken. Dat gaat gepaard met heel veel plezier!

hasbro spellen cadeautip

Maar het is natuurlijk veel leuker is als je er juist WEL in trapt. Intussen bepaalt de draaischijf hoeveel drolletjes er liggen en hoeveel stappen je moet zetten. Ook mogen de andere spelers de drolletjes weghalen, toevoegen of verplaatsen.

Biggeltranen van het lachen gegarandeerd. Want wat is er op deze leeftijd nou leuker? Als je het beste de kakkies hebt ontweken, dan win je het spel. Maar eigenlijk is iedereen hier winnaar, natuurlijk!

Leeftijd : 4+ | Consumentenrichtprijs :  € 27,99

hasbro spellenPie Face Cannon

Klaar om te schieten ….. VUUR!
De internet-hit Pie-Face hebben ze verbeterd voor nog meer pret! In Pie Face Cannon kan je dankzij het slagroomkanon echt de volle lading uitdelen aan je tegenstander. Te grappig!

De draaischijf bepaalt de hoek en de plaats van het kanon. Maar je tegenstander kan zichzelf verdedigen door de zwaaihand, met drukknoppen, razendsnel heen en weer te bewegen en zo je schot te blokkeren. Ze zijn dus niet zo hulpeloos als dat je denkt! Je verdient punten als je een aanval succesvol afweert of juist iemand succesvol pie-facet. Leuk en lekkere spellen, wat wil je nog meer!

Leeftijd : 5+ | Consumentenrichtprijs :  € 37,99

Winactie Pie Face Cannon

Meedoen is eenvoudig! Onder alle reacties onder deze blog en onder de Facebook post maken verloten we dit toffe spel! Delen van de wijactie wordt uiteraard zeer gewaardeerd!

Geen Paniekhasbro spellen cadeautip

Geen Paniek is gebaseerd op de virale probeer-niet-te-lachen-uitdagingen. Lukt het jou om cool te blijven terwijl je vrienden alles doen om je hartslag te versnellen? De Cool-O-Meter zal dat bewijzen! Je plaatst de Cool-O-Meter op je hoofd waarna deze ‘emotiethermometer’ je hartslag registreert terwijl je medespelers er alles aan doen om je uit balans te krijgen. Ik kan niet wachten om dit uit te proberen met mijn meiden, dat wordt hilariteit ten top!

Als er een van de verrassende, komische opdrachten voorbijkomt, moet je van goede huize komen om je gezicht in de plooi en je hart in toom te houden. De meter loopt op van groen naar rood… En tsja bij rood is het te laat en jij je gewonnen moet geven. Dit zijn spellen naar mijn hart.

Leeftijd : 12+ | Consumentenrichtprijs :  € 29,99

 Speech Breakerhasbro spellen cadeautip speech breaker

Hallo studio.… ja ….. nee …. Ik uhhh…zeg jij het maar. Het is gekmakend om iets te vertellen, terwijl je jezelf terug hoort en er een onderbreking in zit. Het blijft komisch gestuntel van reporters die met een trage live verbinding en echo op de lijn hun verhaal proberen te doen.

Speech Breaker simuleert dat trage effect, maar gooit er nog een schepje bovenop! De microfoon zet jouw woorden met vertraging door naar de headset, waardoor je jezelf steeds terug hoort en het lastiger wordt om te praten. Je kunt aan de slag als reporter en krijgt opdrachten om een situatie te beschrijven. Je mag echter geen enkel woord van de opdrachtkaart gebruiken binnen 30 seconden!

De vraag is dan of jouw brein het aan kan om het volgende binnen dertig seconde te  “Een alien slingert kettlebells in een glazen huis”, zonder die woorden te gebruiken, met stemvertraging…

Leeftijd : 14+| Consumentenrichtprijs :  € 29,99

Monopoly Valsspelers Editiemonopoly valsspeeleditie

 • Nominatie Speelgoed van het Jaar 2018 – categorie 8 & 9 jaar

Maar liefst een kwart van de Nederlanders zegt wel eens vals te spelen met Monopoly, zo bleek uit recent onderzoek. En dan gaan we er maar vanuit dat de rest eerlijk geantwoord heeft.monopoly

Monopoly roept al meer dan 80 jaar stevige emoties op bij de spelers: plezier. Strijdlust, de zoete overwinning of ze worden keihard bankroet. Het zal niet de eerste keer zijn dat een speler even wat geld van de bank ‘leent’, of ‘per ongeluk’ de pion van een ander verzet.

 • Valspelen met deze spellen

Eigenlijk is valsspelen net zo leuk als iemand betrappen. Met die gedachte ontwikkelde Hasbro de Monopoly Valsspelers Editie. Eindelijk kun je officieel valsspelen dat zelfs nodig is om te winnen! De spelregels, het bord en de valsspeelkaarten geven valsspeel-opdrachten waar je zelfs voor beloond wordt!

Maar wordt niet betrapt op valsspelen! Er wacht je anders de handboei waarmee je aan het spelbord geketend word. En laat nummer 5 zich in deze Top 6 zich moeiteloos omhoog hebben ‘gecheat’ naar een nummer 1 positie.Nou je niet met valsspelen, door de stemmers zijn ze winnaar geworden in de verkiezing 8 & 9 jaar ‘Speelgoed van het jaar’.

Leeftijd : 8+ | Consumentenrichtprijs :  € 31,99

Monopoly Gamer Mario Karthasbro spellen cadeautip gamer super mario

Nintendo fans kunnen hun hart ophalen voor een hele nieuwe game-ervaring? Na Monopoly Gamer introduceert Hasbro nu Monopoly Gamer Mario Kart: de gamesensatie op een spelbord.

Het spel heeft unieke elementen uit de videogame: in plaats van de gewone Monopoly pionnen kan je over het bord schieten als Prinses Peach, Toad, Luigi, of natuurlijk Mario. Hier geen Kalverstraat of Plein, maar de echte Mario locaties als ‘Bowser’s Castle’ en ‘Rainbow Road’. Het is alsof je aanzet gamen bent! Ga langs Start om een Mario Kart Cup race te activeren, ontwijk bananenschillen, gooi met schelpen, pak een Grand Prix kaart, en verzamel munten. De speler wint met de hoogste score. De hele look van dit spel is Mario Kart. Maar ook de spannende acties sluiten helemaal aan bij de videogame, inclusief power-ups en Boost Pad versnellers.

Leuk: Er zijn meer pion-karakters los verkrijgbaar, in verrassingszakjes.

Leeftijd : 8+ | Consumentenrichtprijs :  € 39,99 | Consumentenadviesprijs verrassingszakjes losse pionnen:  € 4,99

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief