Delen vinden we super lief

instant family instant familyDe comedy INSTANT FAMILY is in premiere gegaan waarbij Jim Bakkum de presentatie deed, hij is immers een familieman pur sang. Het was een komen en gaan van bekende gezichten over de rode loper. Naast dat de film grappig, bijzonder en ook liefdevol is, belicht het een belangrijk onderwerp; “Het zijn van een pleegouder“.

Want als je plots ouder wordt van drie kinderen, dan staat je wereld op zijn kop. Extra bijzonder vond ik dan ook het verhaal van Esther, Pleegmoeder van twee hele jonge kinderen. De connectie tussen de film en haar verhaal vond ik zo sterk dat ik Universal vroeg of ze erbij mocht zijn….en zo geschiedde…

Pleegoudersinstant family

Als pleegouder moet je echt wel het één en ander in je mars hebben. Het is niet niks om je huis en hart open te stellen voor de kinderen van een ander. Er komt veel betrokkenheid, liefde en enig pedagogisch inzicht bij kijken. Een kind wordt niet zomaar uit huis gehaald, dan is er echt wel iets aan de hand.

En voor kinderen is er niets belangrijkers dan liefdevol te worden opgevangen. Dit benadrukt de film op een grappige, liefdevolle manier. Wat hebben we hard gelachen en ook werd er een traan gelaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Movietime 🎬 met de leukste @caja_demeris #instantfamilynl #universal #family #premiere #deleukste #blogmom #premiere #amsterdam

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

  • Film met impactinstant family

Het gaat bij pleegkinderen om beschadigde kinderen die zich voor de zoveelste keer ergens moeten hechten. En dat is niet zomaar iets; voor zowel het kind en voor de pleegouder. Ga er maar aan staan. Zoals ik al eerder schreef, hebben we er lang over nagedacht, maar we wachten nog even tot de drie kids iets ouder zijn. In de film gaat het om een stel dat nog geen kinderen heeft en plots drie kinderen opneemt.

Tijdens de Christmass Spirit Giveaway actie die we met enkele bloggers organiseerden kregen we een aanvraag voor een pleegmoeder die continue pasgeboren baby’s in crisisopvang opneemt. Een indrukwekkend verhaal, die impact op me maakte. Bij de uitnodiging van Instant family dacht ik weer aan haar en ik kon haar uitnodigen, hoe fijn!

Gerelateerde blog: Pleegouder worden, heb jij daar ooit over nagedacht? #Instantfamily

Trailer Instant Family

De trailer van de film is half zo grappig als de echte film. Wat hebben we gelachen!

Het verhaal Instant familyInstant family

De film vinden we echt een absolute aanrader! Het koppel Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) willen een gezin stichten in hun nieuwe huis en staan voor een bijzondere uitdaging. Ze komen terecht in de wereld van pleegouderschap dat hun leven op z’n kop zet. Ze leren de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) kennen met haar jongere broer en zus waardoor het stel onverwacht in één keer drie kinderen te verzorgen heeft.

Eerst moeten Pete en Ellie nog wel even de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen. met als ultieme wens om met z’n vijven één grote familie te worden. Dit brengt moeilijke maar ook  grappige en ontroerende situaties met zich mee!

Ik had echt een paar keer een traan over mijn gezicht rollen. Het is echt een film met impact! En net op dat moment dat er een traan over mijn wang biggelt, wordt er weer een enorme goede grap gemaakt en lig ik dubbel van het lachen.

INSTANT FAMILY draait vanaf 25 januari in voorpremière.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief