Delen vinden we super lief

Mijn man draagt met grote regelmaat overhemden. Hij houdt van stylish, modieus en een goede pasvorm. Ik wil niet lukraak een overhemd voor hem kopen aangezien hij vrij kritisch en modebewust is. Het wordt echter tijd voor iets nieuws. Zijn kast hangt vol met een rits aan overhemden maar het ene overhemd is het andere niet. En met al dat gesport van hem kan er wel een smashy shirt aan zijn garderobe toegevoegd worden.

Modemerken

Van corporate chique werkt hij nu bij een bedrijf waar de dresscode meer “stylish, doch casual” is te midden de IT’ers. Tijd voor verandering! Hij moet immers wel de blits blijven maken. Voor zijn verjaardag ben ik online rond gaan struinen. Maar ojee, waar moet ik op letten? Ik weet wat ik mooi vind, maar kies graag een nieuw, onontdekt merk. Ik betaal liever iets meer voor een kwalitatief, stylish overhemd van goede kwaliteit. Misschien dan toch naar een fysieke winkel waar ze me kunnen adviseren? Tot ik geadviseerd werd over overhemden.com En zo geschiede…..

Een overhemden winkel voor mannen online

Dé specialist in overhemden noemen ze zich. Dat klinkt veelbelovend, maar eerst zelf maar eens rondstruinen. Het is een complete online winkel voor heren. Naast overhemden hebben ze ook sokken, ondergoed en diverse accessoires. Ik kan hem dus helemaal onder handen nemen.

Waar op letten bij het kiezen van een overhemd

Het ruime assortiment aan eigentijdse design en merken viel op. Alle merken hebben subtiele details en een uitstekende pasvorm lees ik. Hier meot ik dus wel kunnen slagen. Om het goed aan te pakken onderwierp ik de aanstaande jarige aan een check up:

  • De boordmaat (omvang van de nek)
  • De borst omvang (omvang van de borst, gemeten onder de oksel)overhemden
  • De taille omvang (gemeten rondom het grootste punt van de buik)
  • De lengteAls je twijfelt over hoe je het beste de maat kan bepalen, bekijk dan deze link met meer tips en tricks.

Met deze gegevens kunnen ze je uitgebreid helpen met je keuze. Elk lichaam heeft immers zijn sterke en zwakke plekken. En bij mijn hubby gaan we uiteraard de sterke punten belichten met een goed passend overhemd..

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij deze online winkel hoog in het vaandel. “LBE” is het devies, oftewel Langslopen – Bellen – E-mailen, in die volgorde. Vandaag de dag maken we het niet vaak mee dat een online winkel telefonisch contact met klanten opneemt. Verrassend dat ze dat hier wel doen als je hun hulp nodig hebt. Klasse! Door het persoonlijk contact weet ik zeker dat ik het juiste shirt voor Kay heb gevonden. Het was ietwat spannend vooral toen ik het hem cadeau heb gaf. Want zit hij wel goed?

Missie geslaagd! En als hij het een afgrijselijk shirt vindt, kan ik hem altijd terugsturen. Maar dan wel zonder de lekkere gadget die meegestuurd was (Tony Chocolonely), die heeft mama opgesmikkeld. Niet aan papa vertellen hoor!

Profuomo

De keus is gevallen op het merk Profuomo. Een lichtblauw overhemd met een klassieke look en een moderne afwerking. Het mooie aan dit shirt vind ik de “slim fit” afwerking dat als gegoten zit. En deze mama weigert om te strijken waardoor de kreukvrije afwerking ideaal is!! Strijken is gewoon stom, zelfs met deze tips.

Conclusie

Ik zag een blij gezicht toen hij hem aantrok en zag dat het overhemd een mooie pasvorm heeft. Een ontdekking en we hadden dit model nooit zelf uitgekozen zonder de perfecte hup van overhemden.com. Hij kan zo meedoen aan een soortgelijke video, al krijg ik hem niet zover om voor me te poseren ;-D Dan maar even van deze hunk genieten.

Het is een fijne ontdekking en voor het grote verjaardagfeest van oma-oma die 100 wordt weet ik hier straks ongetwijfeld weer te slagen voor hem. Want mama’s oog wil ook wat he ;-D

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Video impressie van Profuomo


Delen vinden we super lief