Delen vinden we super lief

Het is al bijna weer kerst en elk jaar is het lastig om het ideale kerstcadeau voor mijn sidekick en partner in crime te vinden, oftewel mijn man! Uiteraard verdient hij het om goed verrast te worden deze kerst. Ook vorig jaar heb ik iets onder de boom gesneakt en ik zag hem zichtbaar balen dat hij niets voor mij had op kerstavond. ‘No worries’, vaak vind ik geven leuker dan krijgen! Ook jij wil vast je grote leifde verassen met het perfecte cadeau, maar wanneer je de stad in gaat, kom je maar weinig tegen waar je echt blij van wordt. In deze blog gaan we dan ook een aantal tips geven die succes bij me hebben gehad, of gaan hebben bij het vinden van het ideale kerstcadeau!

1. Nieuwe stijlvolle schoenen

Van schoenen kan iemand natuurlijk nooit genoeg hebben. Echte mooie mannenschoenen zijn soms best lastig te vinden, maar wanneer je op tijd begint met zoeken, vindt je vast de perfecte schoenfashion om met kerst cadeau te geven. Ik let graag op de details! Manlief mag er immers classy bijlopen! Mooie, nette mannenschoenen kan hij dragen naar zijn werk, maar ook bij het kerstdiner of met oud en nieuw. Onze kast staat vol met mijn schoenen, maar ik maak graag een plaatsje vrij voor een nieuw paar voor manlief! Het is natuurlijk vervelend als je een plekje moet vrijgeven, maar dan heb je wel een ideaal cadeau waar je eega vast onwijs blij mee is. Mijn man kennende wordt hij hiermee blij verrast!

2. Bierproeverij

De meeste mannen lusten wel een biertje op zijn tijd, maar drinken vaak hetzelfde biertje. Ook niet zo gek, manlief werkt namelijk voor Heineken en je begrijpt dat zijn zijn favo-merk is! Reden genoeg om eens een bierproeverij te geven voor kerst. Dit kun je bij een daadwerkelijke bierproeverij laten doen, maar ook gewoon thuis door een bierproeverij set te kopen. Dit is een set die vaak bestaat uit een aantal verschillende biertjes die hij kan proeven en eventueel kan bijbestellen wanneer er eentje tussen staat die hem bevalt.

3.Nette tas

Een tas voor mannen begint steeds meer in te raken. Net als dat wij alle spullen mee moeten nemen in onze tas, is dit voor mannen natuurlijk niet anders. Toch zien de meeste mannen een tas nog echt als een vrouwen voorwerp. Toch zijn er genoeg tassen die mannelijk genoeg zijn zodat hij ook al zijn spullen makkelijk mee kan nemen. Je kan kiezen voor een leuke nette rugtas, maar ook een schoudertas of een koffertje is hartstikke leuk. Hij banjert nu rond met een hippe rugtas vanuit zijn werk, maar een stijlvolle leren tas, matchend bij zijn nieuwe Fabiano schoenen zal ook niet misstaan.

4. Gadgets

Mannen zijn natuurlijk hartstikke gek op gadgets en daarom zijn verschillende gadgets ook nog steeds ideale cadeaus voor mannen. De keuze hierin is groot en daarom heb je ook een ruime keuze uit verschillende producten die hij wellicht hartstikke leuk vindt. In alle verschillende prijsklassen is er wel iets te vinden. een pingpong set voor op tafel, een avocado schiller, of een leren schort Er is er dan ook vast eentje waar jij manlief gelukkig mee kan maken met kerst.

En mocht je het nog niet weten kun je altijd gaan voor happy socks, een mooi poloshirt, een classy overhemd, grappige onderbroeken, of plan een nachtje weg voor jullie samen! Succes gegarandeerd!

We wensen jullie hele fijne dagen!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief