Delen vinden we super lief

Mannen zijn eigenlijk makkelijk ingesteld qua kleding. Twee keer per jaar stapt mijn man een winkel binnen, koopt de boel leeg en is weer klaar voor een aantal maanden. Zo nu en dan bestelt hij voor zichzelf kleding online, maar dat doe ik vaker voor hem. Mijn eega heeft een sportief-chique kledingsmaak en af en toe vind ik het leuk om hem te verrassen met een fijn overhemd, ondergoed, shirt, sokken, of iets leuks. Zijn praktische instelling is handig, maar mijn oog wil ook wel eens wat anders, dan steeds dezelfde outfits. Deze keer kreeg hij van vrouwlief een poloshirt.

Poloshirt

“Papa is echt een superheld hé mama!?” De kinderen zijn op school al druk in de weer met hun vaderdag en moederdag knutsels zie ik. Mijn zoontje heeft een cape voor hem gemaakt, te schattig. Ook ik geef hem met vaderdag vaak iets leuks, gewoon omdat ik hem zo’n leuke, lieve papa en echtgenoot vind. Voor HemdVoorHem mocht ik een poloshirt reviewen, dat altijd leuk is om te doen.

OLYMP Modern Fit poloshirt

Het was een verrassing welk shirt we zouden ontvangen en was blij verrast dat de keuze was gevallen op het blauwe OLYMP Casual poloshirt met een licht blauw streepje. Lichte tinten maakt hem ietwat bleek, maar deze kleur is een 100% matcht, vooral qua pasvorm! Korte mouwen leek me wel praktisch gezien het mooie weer. De kraag is afgewerkt met een donkerblauw randje. Deze verfijnde details spreken me aan. De taille is iets ingenomen voor een moderne uitstraling, zonder in te leveren op de bewegingsvrijheid. Manlief staat het stoer en naar zijn zeggen draagt het fijn.

Materiaalkeuze poloshirt

Ik kies eigenlijk altijd wel voor katoen. Dit poloshirt van OLYMP is zelfs gemaakt van 100% katoen in dubbel gemerceriseerde kwaliteit. Geen idee wat het betekende, maar er staat bij dat het zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Het is lekker zacht voor de huid en draagt luchtig. Het poloshirt is fijntjes afgewerkt met een handig borstzakje met een logo borduursel. Deze verfijnde details maken een shirt af.

Het poloshirt was een succes en heeft een glimlach op het gezicht van manlief weten te creëren. Het cadeautje is dus zeer voor herhaling vatbaar. Vooral vanwege de mooie box waarin het verstuurd wordt! De overhemden die ik via hemdvoorhem.nl heb besteld draagt hij nog steeds met grote regelmaat.

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.Delen vinden we super lief