Delen vinden we super lief

hemdvoorhemd valentijn blouseValentijnsdag is toch wel de meest liefdevolle dag van het jaar. 14 februari is het dag om je lief eens lekker in het zonnetje te zetten. En niet alleen je lief. Eigenlijk kan je op deze dag iedereen die je dierbaar is eens lekker verwennen met een mooie bos bloemen, ontbijt op bed, heerlijke bonbons of een echt Valentijns cadeau. Ik verwacht dan ook een enorme bos bloemen van mijn schatje. 😉

14 Februari Amerikaanse traditie & geheime aanbidders

De oorsprong van Valentijnsdag ligt al eeuwen achter ons. Al in de 5e eeuw werd de veertiende februari uitgeroepen tot de dag van de heilige Valentijn. Er is veel veranderd in de tussenliggende jaren. Valentijnsdag zoals we het vandaag de dag kennen is overgewaaid uit Amerika. Het is de dag dat je anoniem je geheime liefde een kaartje kunt sturen.

14 februari hemdvoorhem valentijn blousehemdvoorhemd valentijn blouseIk heb gelukkig geen geheime liefde. Mijn grote liefde ligt elke dag naast me in bed en draagt een ring om zijn vinger die onze liefde symboliseert. De dag draait ook allang niet meer alleen om anonieme liefde. Sterker nog, het wordt steeds meer de dag voor de mensen die je lief hebt. Je kunt ook een mooie kaart sturen naar die ene vriendin die je zo dierbaar is, of een liefdevol boekje maken.

De dag voor iedereen die je lief is

hemdvoorhemd valentijn blouse kiss

Er zijn meer mensen in mijn leven die mij heel dierbaar zijn. Mijn lieve vriendinnetje die ik nog ken van toen we samen op de peuterspeelzaal zaten. Zij met twee lange vlechten in haar haar. Mijn fantastische ouders. Mijn super leuke broers. Ik kan ze allemaal wel wat geven op deze mooie dag.

Dit jaar krijgt mijn grote, grappige, stoere, slimme broer en favoriete oom van mijn dochter een Valentijns cadeautje van me op 14 februari. En dat komt eigenlijk vooral omdat ik het perfecte cadeau voor hem tegen kwam. Een echt Valentijns cadeau waarmee mijn Valentijns hart sneller gaat kloppen.

Een Valentijns hemd voor hemhemdvoorhemd valentijn blouse14 februari hemdvoorhem valentijn blouse

Op de website van hemd voor hem kwam ik een fantastische blouse tegen met een gaaf detail. Een echt Valentijns exemplaar. En aangezien mijn broer gek is op themadagen kan deze niet in zijn garderobe ontbreken. Hij had nog niks voor Valentijnsdag. Hij zal zeker shinen in zijn nieuwe aanwinst!

Een cadeautje en een kusje in je nek

Het overhemd zag er super leuk uit op internet, maar in het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het werd geleverd in een mooie stijlvolle doos. Echt een cadeautje om te krijgen! In de zwarte doos ligt een prachtig slim fit overhemd van Eterna in een ware Valentijns uitvoering. In de boord van de kraag is een rode lippenstift kus geborduurd.

hemdvoorhemd valentijn blouse

Subtiel, een beetje gek en heel lief natuurlijk. De hele dag een kusje in je nek! Je ziet meteen dat het van goede kwaliteit is. Het moet wel lekker dragen want het voelt goed aan en is gemaakt van 100 % katoen. En ook niet verkeerd: strijkvrij. Lekker makkelijk dus. Wie wordt daar niet blij van?

Leuk voor iedere man

Als je nou op zoek bent naar een goed cadeau voor je lief, maar je bent iets minder van de Valentijns details, geen zorgen. Je kunt online ook heel leuk slagen met andere producten voor zowel 14 februari, of gewoon omdat het kan. Ze hebben hemden in alle soorten en maten. Slim fit of juist niet, extra lange mouwlengte. Keuze zat! Alles van goede kwaliteit en bekende merken. Grote maten, kleine maatjes of toch liever een stropdas of een paar sokken in welke kleur dan ook.hemdvoorhemd valentijn blouse

Hij kan natuurlijk zelf ook altijd even rondsnuffelen voor als hij iets nieuws nodig heeft. Ik ga deze site in ieder geval onthouden want met al die mannen om me heen weet ik zeker dat het nog wel eens van pas gaat komen. Nu eerst mijn broer blij maken met zijn liefdes overhemd.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking, we hebben een review exemplaar mogen ontvangen waar we een eerlijke blog over hebben geschreven.

Delen vinden we super lief