Delen vinden we super lief

Hou jij van romantische, erotische spanning en stomende scènes in boeken? De erotische, romantische romans waren lang taboe, maar tijden zijn veranderd. Sinds het grote succes van de Fifty Shades of Grey-trilogie zijn ze niet meer weg te denken uit de boekenkast. Je kunt nu ongegeneerd met erotische boeken aan het zwembad liggen zonder dat iemand er raar van op kijkt. En die rode blosjes komen gewoon van de zon, toch? Er zijn steeds meer auteurs zoals Maya Banks, Sylvia Day en Meredith Wild die prikkelende romans hebben geschreven. En nu heb ik een fantastische vondst gedaan met Rouze, een platform vol korte sexy verhalen! Met oortjes in kun je wegdromen bij de meest spannende en sensuele luisterverhalen. Een absolute aanrader voor een rijker seksleven!

Rouze erotische luisterverhalen

Rouze is gestart vanuit het idee dat er voor de moderne vrouw online nog weinig goede sexy verhalen zijn. Er is vooral veel porno en er zijn wel enige erotische verhalen voor vrouwen te vinden. Toch missen er verhalen die echt tot de verbeelding spreken, die je zelfvertrouwen geven en een goed gevoel geven over je eigen seksuele voorkeuren en behoeftes.

Rijker seksleven

Bij Rouze hebben ze als doel gesteld om vrouwen in touch te brengen (en te houden) met hun seksualiteit. Op hun platform beiden ze korte, sexy luisterverhalen aan waar je op elk moment van de dag naar kunt luisteren. We love it! Het is een platform met spicy luisterverhalen over liefde en lust zodat vrouwen even de tijd kunnen nemen voor zich zelf. Bij Rouze gunnen ze iedereen een heerlijk en rijker seksleven dat je met plagerige en romantisch luisterverhalen een boost kunt geven!

De verhalen zijn stuk voor stuk prikkelend en bovenal heel opwindend. De fantasie wordt geprikkeld en je wordt meegevoerd naar een andere wereld. Mijn tip is dan ook; meld je aan, geef je over en laat je verleiden door een nieuw, sexy geluid.

Gerelateerde blog: Hooray, het is wereld Orgasme dag! Doe je mee!

Genieten met rouze

Het is zo goed om actief te zijn tussen de lakens. Het is goed voor je doorbloeding, je gelaat, gemoedstoestand en maakt je gelukkiger. Daarnaast geeft het je libido een enorme boost en investeer je ermee in je relatie! Door actief te gaan luisteren naar de heetste verhalen krijg je meer zin en gaat je eigen fantasie werken. Je partner zal je zeker dankbaar zijn, want laten we wel wezen dat we in de huidige wereld best wat liever voor elkaar mogen zijn. We leven allen zo’n druk en hectisch bestaan waardoor we elkaar soms vergeten! Tijd om te relaxen!

A dirty mind is joy forever 

Om je levensgeluk en energie level te verhogen is Rouze een aanrader! De korte sexy luister verhalen weten je fantasie echt te prikkelen en het luistert lekker weg. Je koopt losse verhalen voor €0,49 of losse series voor €1,99 per serie (een serie bestaat uit vijf verhalen). Je kunt ook eenmalig €3,99 betalen en toegang krijgen tot álle verhalen. Zowel de series als de losse verhalen.

Ook de Rouze verhalen downloaden? Ga naar de website en download  de Rouze luisterverhalen, sit back and relax..

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook | Youtube|Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief