Delen vinden we super lief

kost een kind uitgavenMijn seksleven heeft een oppoetsbeurt nodig. Zo dat is er uit! Ik ging bij mezelf te rade hoe ik dit kon bewerkstelligen. Ooit werd het me verteld; de eerste twee jaren van je relatie moet je bij elke vrijpartij een boon in een vaas doen. Na die twee jaar haal je er juist na elke vrijpartij een boon uit. Er wordt beweerd dat de vaas dan nooit leeg zal raken. Ik vond het klinkklare onzin en wuifde het weg. Nu 12,5 jaar en drie kinderen verder, ben ik bang dat diegenen langzaamaan gelijk begint te krijgen. Werk aan de winkel!

Aantrekkingskracht

Toen we elkaar 12,5 jaar geleden leerden kennen kon ik niet van mijn hubby afblijven. Alle hoeken van het huis werden ontdekt en 2/3 keer per dag een vrijpartij was geen uitzondering. Ons seksleven was spetterend en we bleven elkaar opzoeken. Nu we drie kinderen verder zijn, kan het verstofte seksleven wel weer een beetje een poetsbeurt krijgen. De tijden zijn veranderd en we stevenen af op een ondermaats Nederlands gemiddelde. Moe, druk en `nu even niet` is er voor in de plaats gekomen.

Guilty as charged

Ik ben daar echt zelf credo aan. Negen van de tien keer wijs ik de arme stakker af. Ik ben moe, teveel aan mijn hoofd, bang dat een van de kinderen wakker wordt, of er moet nog heel wat werk verricht worden. Hier voel ik me best schuldig over en nu de jongste bijna 9 maanden oud is, heb ik geen smoesjes meer. (Negen maanden op, negen maanden af, hé) Ik moet mezelf ook niet te veel opleggen, want in korte tijd hebben we drie prachtkinderen mogen krijgen, hebben we allebei een verantwoordelijke veeleisende baan en leiden we een ook niet bepaald saai leven. Er is altijd wel actie in de taxi. Toch wordt het tijd dat we weer meer tussen de lakens belanden en dat ons seksleven een nieuwe boost krijgt.

Tijd maken

We werken allebei fulltime, hebben een druk sociaal leven, maken tijd vrij voor de sportschool en ook bij ons thuis is het vaak zoete inval. We hebben een druk, sociaal leven en houden hiervan. Daarbij vergeten we elkaar soms wel een beetje. We hebben elke ochtend ons bel-ritueel in de auto en ook s’middags spreken we elkaar in de auto om huishoudelijke en privé zaken te bespreken. Waardevolle momenten, maar je komt niet tot de kern. Het komt vaak voor dat we s ’avonds uitgeblust en afgebrand op de bank zitten en zeggen dan geen boe of bah tegen elkaar.. We kruipen tegen elkaar aan en kijken stoïcijns naar het beeldscherm om even bij te komen. Ik heb er dan ook nog een handje van om even achter de computer te kruipen en te schrijven. De eerste tip om het seksleven op te spicen is dan ook Tijd maken voor elkaar. En niet het bankhangen maar echte quality time dat de tv uitstaat en je met elkaar praat en lol maakt.  Onze laatste date was de cabaret voorstelling van Youp van ’t hek. Ouch bedenk ik me, veel te lang geleden… Hoogtijd om de uit-agenda te raadplegen.  

Spanning en sensatiewereld orgasme dag Fifty shades freed

Zijn jullie wel eens bij de Kamasutra beurs geweest? Ik 1 keer en nu las ik deze week dat het einde dit jaar de laatste versie georganiseerd wordt. Niet heel verrassend want de online industrie wint terrein en ze kunnen hier niet meer tegen opboksen. Ook heb ik gehoord van feesten waar je je sexy voor aankleed en de spanning in de lucht hangt. Ik ben er nooit geweest, maar stiekem best nieuwsgierig naar. Een beetje spanning en sensatie in je relatie is nooit mis. Ik denk dat mijn hubby me uit lacht als ik het voorstel, dus misschien moet ik hem gewoon een keer ontvoeren. En dan heb je natuurlijk de speeltjes. De keuze is hierin reuze, maar iets heeft me al die tijd weerhouden. Misschien moet ik er toch eens induiken.

Doe een beetje moeite

Niets gaat vanzelf, dus een beetje moeite voor je hubby doen is toch echt wel een vereiste. Wij hebben het geluk van een top-buuf die met plezier een avond bij ons komt oppassen. Hierdoor kunnen we makkelijk een avond van te voren plannen. Ik tut me dan op en maak een afspraak bij ons favoriete restaurant. Door er net even wat meer werk in te steken zul je zien dat het werkt. Ik was nooit een voorstander van geplande seks, maar eerlijk is eerlijk. Met drie kinderen en een druk thuis schema is dit soms onontkoombaar. De vrije avonden zonder kids komen wel weer, nu eerst maar even de tropenjaren proberen te overleven. En dan ontkom je er niet aan om er nét even méér je best voor te doen.

Verzorg jezelf en voel je mooi

Kapper, sauna en ga eens naar de schoonheidsspecialiste. Verwen jezelf en zorg dat je je zelf mooi voelt. Dit is echt het halve werk. Je voelt je heel wat comfortabeler tussen de lakens. En vergeet je benen niet te scheren. Ik voelde me altijd papperig en ben de sportschool ingedoken. Dit koste me echt heel veel moeite  en nog steeds, maar na het sporten kan ik de wereld weer aan.  Ik zit strakker in mijn lijf en lekkerder in mijn vel. Lingerie staat dan net iets mooier en ik voel me beter. Jezelf hier toe zetten kost energie en moeite, maar je krijgt er veel energie voor terug. Zoek dan wel iets waar je blij van wordt, want iets ‘moeten’ werkt ook averechts. je lekker voelen, zit ook vaak tussen je oren. Dus doe dingen waar je blij van wordt!

Ook laat ik mijn nagels eens in de zoveel tijd doen. Ik voel me hierdoor net iets meer vrouw. Ook qua kleding doe ik altijd net even iets meer mijn best om er verzorgd uit te zien. Ik ben geen make-up popje. Mij veel te veel gedoe, maar eerlijk is eerlijk door de mascara en een goede basis is het een verschil van dag en nacht. Het heeft echt niet veel te kosten om jezelf mooi te gaan vinden.

Mooi lingerie

Niet alleen je outfit maar ook wat je daar onder draagt speelt een belangrijke rol bij hoe sexy je voelt. Mijn hubby heeft me op mijn verjaardag  een cadeaucheque van Hunkemöller gegeven. Samen met hem zijn we in januari (niets leuker dan sale) tig outfits gaan uitzoeken. Leuker-dan-leuk want hij was het jurylid en keek verlekkerd naar elke outfit die ik hem vanuit het pashokje showde. Een absolute aanrader. Ik heb de modellen van Doutzen Kroes uitgekozen. je moet er alleen wel even het lichaam bij denken.. nog wel 😀

Masturbatie

Oef bij het intikken van het woord twijfel ik stiekem…schrijf ik het nu echt op. Yep. Want kom op! Bij mannen is het een vanzelfsprekend gegeven. Maar ook voor de vrouw is het gezond, lekker en zorgt het voor de hoognodige ontspanning. Daarnaast zorgt het voor een enorme boost in je seksleven. Je krijgt er meer zin door en wordt er ook nog eens fitter van als je je hartslag eens sneller doet kloppen

Na drie zwangerschappen en kindjes op de wereld gezet te hebben, wist ik niet meer zo goed in mijn eigen lijf te vertrouwen en van de vrijpartijen te genieten. Seks had plaatsgemaakt voor het ‘zwanger worden’ Deze switch moest echt even gemaakt worden in mijn hoofd. Het moest weer fun en plezier worden.

Kinderen

Besteed ze uit, zorg voor oppas, boek een nachtje weg, of wees op een andere manier creatief. Misschien dan toch een slot op je deur, want niets is gênanter dan dat je kleintje aan je bed staat…oeps. Met een beetje creativiteit weet je je kinderen echt heus te omzeilen. het is elke keer weer een uitdaging. Ook nu onze kinderen weer een andere fase in zijn gegaan. Ze komen nu namelijk om de 5 minuten naar beneden met knuffels en al. Het is even puzzelen, waarbij we elkaar weer zullen hervinden. Mijn hubby is immers mijn hunk.

En dit alles voor het allerbelangrijkste doel: een seksleven waar je “u” tegen zegt ;-D

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaa

 


Delen vinden we super lief