Delen vinden we super lief

Als blogmom ben ik heel graag up-to-date op het gebied van gadgets en nieuwe producten die het leven mooier, efficiënter en makkelijker maken. Toen ik hoorde over Silk’n Tightra, een geheel nieuw product dat onlangs op de markt is gebracht, wilde ik dan ook dolgraag meer weten! Het is een revolutionair apparaat dat ik graag in de spotlight zet! Vooral omdat je het allereerste apparaat voor het zo mooi gezegde: ‘vrouwelijk intiem welbevinden’ thuis zelf kunt gebruiken.

geweldige moeder

“OWN YOUR CONFIDENCE!

Veel vrouwen hebben last van vaginale klachten na het krijgen van kinderen, of door het ouder worden. We doorbreken graag het taboe en hebben het in deze blog over vaginale klachten, waar ik, net als vele ander vrouwen, mee kamp.

Vaginale problemen

We hoeven het niet onder stoelen en banken te steken dat veel vrouwen vaginale problemen ondervinden. Na een bevalling en door het ouder worden, komen vrouwen “down under” vaak voor uitdagingen te staan! Met oefeningen, waaronder de kegeloefening, train ik de bekkenbodemspieren, zodat de spierspanning wordt verhoogd en het er strakker wordt. Dit is echter niet voldoende. “Zou de Silk‘n Tightra echt een uitkomst zijn?” We testen het uit, dan kan ik het met zekerheid aanraden, of afraden… Afgelopen vier weken ondervond ik het zelf!

Silk’n Tightra

Silk’n staat voor professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. “De producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken,” lees ik online. Bij het lezen van de online positieve reviews en de gebruikershandleiding werd mijn nieuwsgierigheid nog meer gewekt! De Tightra zorgt voor een strakker resultaat en het ziet er veelbelovend uit. Reviews zijn leuk, maar ik test het liever zelf uit en zo geschiedde het.

hoogsensitief, moeder stereotypering types

Wat is de Silk’n Tightra precies?

Laten we wel wezen: kinderen krijgen laat een vrouw ‘downn under” er anders uit zien en voelen. Het is niet niks wat er met je lijf gebeurt als je kinderen op de wereld hebt gezet! De ‘kleerscheuren’ zijn bij de één groter dan bij de ander, maar door zwakker geworden spieren kun je aardig wat ongemakken ervaren! Na de bevalling of hormonale veranderingen, zoals de menopauze, ontkomen we er niet aan dat de intieme delen van een vrouw er anders uit gaan zien en anders aanvoelen.

Hangende schaamlippen, een verzwakte vaginale wand, verminderd plezier bij seks, droogte of urineverlies” is de ‘ouder wordende’ vrouw niet vreemd. En ik zal spreken namens velen: dit kan leiden tot zorgen en onzekerheid. Toen ik las over de Silk’n Tightra wilde ik vooral testen of het echt zo revolutionair is als dat ze beweren!

Uitlegvideo Silk’n Tightra

Silk’n Tightra maakt gebruik van de klinisch geteste en bewezen bipolaire radiofrequentie-energie, die in staat is om de vervelende symptomen te verlichten zonder de noodzaak van een operatie. Zou het echt werken?

Het doel

Het is natuurlijk wel een ‘dingetje’ om hier over te schrijven en te testen, maar ik wil juist heel graag de gêne wegnemen en er een eerlijke review over schrijven. Dus dit zijn mijn bevindingen:

* Esthetisch

De Silk’n Tightra zit in een prachtige beautycase met rits waar hij veilig in opgeborgen kan worden. Mijn dochter vroeg al wat het was waarbij ik wegkwam met ‘haartjes op mama’s been weghalen”. Ik wilde het wel testen op een rustig moment waarbij er geen kinderen kunnen binnenstormen. Tweemaal in de week gedurende 4 weken voor het slapen gaan, ging ik er mee aan de slag! Het voelt warm aan en bij uitwendig gebruik kan het iets rood worden.

Dit hield niet lang aan en heb ik ook niet als vervelend ervaren. Het was wel even wennen om tijdens een behandeling om de paar minuten een trilling te voelen. Dat is normaal en geeft aan dat het apparaat actief is, wel zo handig om te weten dat je geen 10 minuten ‘wortel zit te schieten’.

* Precair onderwerp

Als je het consequent weet te gebruiken zul je merken dat de Silk’n Tightra ervoor zorgt dat het je seksleven verbetert, dat vervolgens resulteert in meer plezier en een beter gevoel in je intieme zone. Dit is niet alleen prettig voor de vrouw, maar ook voor je mannelijke partner die door het verstrakkende effect aan de binnenkant van de vagina meer zal voelen tijdens de seks Ook verbeter je het uiterlijk van de schaamlippen en zul je merken dat je minder last krijgt van mild urineverlies. En dat is een probleem waar veel moeders mee kampen!

We praten er nooit over omdat het best een precair onderwerp is! Na het krijgen van drie kindjes ontkwam ik er ook niet aan en veranderde mijn lichaam. Ik trainde mijn bekkenbodemspieren zoveel mogelijk. Het verbeterde wel ietwat, maar het zette niet echt zoden aan de dijk. Na vier weken de Silk’n Tightra gebruikt te hebben, merkte ik wel zeker verbetering!

*Merkbare resultaten met de Silk’n Tightra

Ook kan de vagina er uitwendig met de Tightra weer jonger uitzien én voelen. Niet dat je weer tientallen jaren terug in de tijd gaat, maar verschil is er wel, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De merkbare resultaten heb ik in slechts 4 weken tijd weten te bewerkstelligen. De gloednieuwe Silk’n Tightra vind ik dan ook echt een aanwinst! Vaginale ongemakken kunnen echt worden opgelost!

Bye Bye onzekerheid

Zeg dus maar dag tegen de onzekerheid, en ‘hallo‘ tegen een hernieuwd zelfvertrouwen! “OWN YOUR CONFIDENCE!” is dan ook echt een passende campagneslogan voor de Silk’n Tightra! Ik zag er wel ietwat tegenop om het te testen en om er over te schrijven, maar ik ben maar wat blij dat het positief heeft uitgepakt! Als je met dezelfde ongemakken zit, is het dan ook zeker de moeite waard.

Tot slot

We hebben de Silk’n Tightra thuis in alle rust kunnen ervaren! De technologie van de Silk’n Tightra wordt al in vele klinieken over de hele wereld gebruikt en het is ideaal dat je het als consument eenvoudig zelf thuis kunt behandelen! En tsja, het is wel iets intiems dat je aan het uitvoeren bent, dat niet geschikt is voor pottenkijkers. Het compacte apparaat ligt veilig in zijn beautycase, klaar voor gebruik als ik er weer tijd voor vrij maak! De behandeling is iets tussen mij en down under!

Waar ik blij mee ben, is dat je er dure klinische behandelingen of operaties mee kunt mijden. Ook hoef ik niet naar een specialist die het allemaal eerst gaat bekijken. Niet nodig, ik weet dondersgoed waar het aan ligt en dat ik het nu daadkrachtig kan aanpakken is echt een geschenk uit de hemel! En mijn ongemakken waren ook niet van dien aard dat ik er een specialist voor durfde te bezoeken. Suf natuurlijk, want nu is het zoveel verbeterd!

Gebruikers Silk’n Tightra aan het woord

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*Om een eerlijke blog te kunnen schrijven heb ik een Silk ‘n Tightra mogen testen gedurende vier weken.


Delen vinden we super lief