Delen vinden we super lief

enige Echte Super Family Planner 202

Al meer dan 15 jaar is deze planner een rots in de branding voor drukke gezinnen. Prachtig en origineel vormgegeven, overzichtelijk per maand met ruimte voor alle afspraken van het hele gezin. Zo vergeet je nooit meer een etentje, activiteit voor hockey, een verjaardag, de uitvoering op school of het wekelijkse zakgeld. Je wilt immers het beste voor je kind en niets over het hoofd zien.

De auteurs verzamelden ook dit jaar weer de beste tips van ouders: over thuiswerken, slechte eters, opruimen, vakantiespelletjes, het jaarlijkse kerstdiner en iedereen op tijd de deur uit. Afgelopen jaren waren we er al fan van de Super family planner en ook zit jaar prijkt de familie planner bij ons op het prikbord!

De enige Echte Super Family Planner 2023

Begin het nieuwe (school)jaar dan ook goed met plannen en plakken. Met de meer dan 1250 stickers achterin kunnen zelfs jonge kinderen aan de slag. Plak de stickers voor verjaardagen, sportwedstrijden, gesprek op school, muziekles, de kapper en de zomervakantie einde van het schooljaar In totaal zijn er meer dan 60 verschillende stickers.

De enige Echte Super Family Planner 2023

De enige Echte Super Family Planner 2023 is verkrijgbaar vanaf 2 augustus. Je kunt het nieuwe schooljaar alvast goed beginnen; de kalender heeft een looptijd van 17 maanden (augustus 2022 t/m december 2023).

De enige Echte Super Family Planner 2023

Over de makers

Grafisch ontwerper Nanja Toebak, Rinskje Koelewijn (redacteur NRC Handelsblad) en Toni Westenberg (internet projectmanager) hebben bij elkaar opgeteld zes kinderen. Samen hebben ze van alles meegemaakt van ontplofte kinderkamers, slechte slapers, proefwerkweken en surprise stress. Ze overwonnen praktische problemen: stampvolle weekenden vol logeerpartijtjes en sportwedstrijden, zwemles, speelmiddagen op doordeweekse werkdagen, en twaalf weken schoolvakantie per jaar. Ook zij kenden de klapen va nde spreekwoordelijke zweep.

De enige Echte Super Family Planner 2023 | Auteurs: Toni Westenberg, Rinskje Koelewijn en Nanja Toebak | ISBN: 9789021596761 | Prijs: €19,99 | Verschijnt op 2 augustus 2022

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief