Delen vinden we super lief

Caro is een familieshow vol muziek, acrobatiek, humor en visueel spektakel waar je een rondje mee draait in een carrousel vol herkenbare momenten uit ieders leven. Mijn dochter mocht een gastrol vertolken in deze magische show in het efteling theater en was in haar nopjes. We brachten haar rond het middaguur naar het team waar ze een warm welkom kreeg. Om 15:30 mochten we zelf aanschuiven voor de grote show dat ons 75 minuten lang een kleurrijk spektakel bood….

Mallemolen van het leven

CARO toont een boeiend verhaal over de mallemolen van het leven, maar is ook visueel bijzonder. Het verhaal wordt zonder echt tekst op ons overgebracht waardoor je er gebiologeerd naar blijft kijken. We zitten als publiek in een circusopstelling rondom het podium waardoor je helemal wordt meegevoerd met het verhaal van het leven.

  • Musicalsites.nl: “CARO: een voorstelling met internationale allure”
  • Telegraaf: “Oogstrelende levenscarrousel” ★★★½
  • De Standaard: “Een indrukwekkend spektakel dat in verschillende lagen werkt” ★★★★
Scène uit CARO
Cario is een fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek
Caro, efteling theater, de efteling,

CARO in het Eftelingtheater

Met deze nieuwe theaterproductie slaat de Efteling een internationale weg in, want in de show wordt nagenoeg niet gesproken en is daarmee ook voor de vele buitenlandse bezoekers van de Efteling heel goed te volgen. De acteurs wisten ons mee te voeren in een show met dans, zang, acrobatiek en humor waarin het levensverhaal van Oscar wordt verteld.

Je ziet al wel aan de foto’s dat je in een kleurrijke wereld stapt en tsja omdat onze dochter mee mocht spelen waren we helemaal onder de indruk! Ze kwam 5 keer voorbij in de meest schattige outfits. Videobeelden zullen we verder niet delen, je moet het echt zelf gaan zien!

Eindscène van Efteling-theatershow CARO
De eindscène van theatershow CARO.

Beleef dit spektakel zelf!

CARO is bijna iedere zaterdag en zondag om 18.30 uur te zien, in vakanties ook op doordeweekse dagen. Hierdoor kun je het goed combineren met een dag Efteling. Wij bezochten de matinee voorstelling die om 15:30 startte. Wil je deze bijzondere show zelf meemaken? Bekijk de speellijst en boek je tickets op efteling.com.

De show duurt 75 minuten, zonder pauze.

Je kunt de theatershow Caro voor slechts € 10,- per persoon bezoeken als je in de Efteling verblijft. Laat je verwonderen door deze fantastische familieshow vol gekkigheid en acrobatiek dat muzikaal is omlijst. Ook als gast van Efteling Bosrijk, Efteling Hotel en Loonsche Land betaal je slechts € 10,00 p.p.! … Met een bezoek aan het Efteling Theater maak je jouw verblijf in de Efteling nóg leuker!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief