Delen vinden we super lief

Denken in schaarste of belemmeringen is verleden tijd. Gaandeweg ben ik me daar van bewust van geworden in dit gekke jaar. 2020 ligt achter ons en laat 2021 dan ook graag het jaar zijn waarin we de kunst van denken in kansen ontdekken. Als positief ingesteld persoon, heb ik ook handvatten nodig en daar helpt dit mooie boek me goed bij. ‘

Alles is mogelijk!’ is wat therapeut Rosamund Stone Zander & dirigent Benjamin Zander ons willen leren in de internationale bestseller The art of possibility. Het is een boek naar mijn hart dat een speciaal plekje in mijn kast krijgt. 

The Art of Possibility – Nederlandse editite | Auteurs: Rosamun Stone Zander en Benjamin Zander | 9789021582979 | € 20,- | 26 mei 202

Denken in kansen

The art of possibility is eigenlijk een levensstijl waarbij je structureel op zoek gaat naar kansen en je niet uit het veld laat slaan door tegenslag. Ook al weet ik het zelf vaak te laveren, toch kan het me neerslachtig maken als iets niet loopt als verwacht, of als mijn wereld op zijn kop staat. Het boek the secret kende ik al en met de inspirerende klassieker ‘the art of possibility ga je er nog breder naar kijken. De auteurs laten zien wat voor sterke rol het denken in kansen heeft in je leven. 

Door middel van opbeurende verhalen, inspirerende voorbeelden (bijvoorbeeld iedere leerling bij de start van het schooljaar een 10 geven) en persoonlijke anekdotes, laten de schrijvers zien dat er veel meer mogelijk is dan in eerste instantie lijkt. Door je te verdiepen in de kunst van denken, ga je zelf ook denken in kansen en je zult merken dat ook jij alles kan! 

‘Bij moeilijkheden kunnen we wanhopig of boos worden… of kiezen voor kansen.’

kunst van het denken, the art of possibility, diemen, verhuizen, sibblings,

Over de auteurs

Rosamund Stone Zander is familie-systeemtherapeut en executive coach. Benjamin Zander is sinds 1979 dirigent van de Boston Philharmonic en over de hele wereld bekend als spreker over leiderschap. Twee iconen die dit fijne boek hebben vormgegeven. Mijn inziens een aanrader en een echte eye opener. 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief