Delen vinden we super lief

passie verschil maken, hoe vind ik geluk

Ben jij gelukkig? Haal je alles uit het leven wat er in zit, of raak je aardig terneergeslagen in deze tijden van crisis? Het is immers niet altijd even makkelijk om geïnspireerd te blijven. Om niet bij de pakken neer te zitten ben ik in mezelf gaan investeren en dook ik in het boek ‘Hoe de fuck vind ik geluk!’ Die titel is al een must read toch?

Een hekel aan zelfhulpboeken?

In het kader van, nooit te oud om te leren, ben ik gaan lezen en podcasts gaan luisteren. De schrijver geeft zelf aan dat dit ook ten zeerste geschikt is voor mensen die een hekel hebben aan zelfhulpboeken. Fijn om te weten! namelijk Guilty as charged!

hoe vind ik geluk
‘Train je vermogen om gelukkig te zijn ondanks de omstandigheden’, aldus Thijs Lindhout

De inspiratiebron voor persoonlijke groei deel ik graag met je. Al ben ik gelukkig, dankbaar en positief ingesteld, in tijden van crisis ben ook ik down geweest. In het nieuwe boek Hoe de fuck vind ik geluk? begeleidt Thijs Lindhout je aan de hand van inzichten van experts, persoonlijke fuck-ups en leuke oefeningen. De zoektocht naar jouw eigen geluk begint dus heel eenvoudig bij het lezen van dit leuke, luchtige boek!

Tackle je tegenslagen

spelen, bankhut, corona, speelgoed, bank, hutten bouwen
Mijn grote geluk

De mate waarin je om kunt gaan met tegenslagen bepaald voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Eigenlijk zo zonde, omdat iedereen in staat is om zijn dromen te verwezenlijken. Toch is dat niet altijd even eenvoudig. De crisis waar wij ons nu in bevinden is een tegenslag en tegelijkertijd ook een periode die ons allen veel kansen biedt. Het is immers hoe je er als persoon tegen aan kijkt.

De wereld staat stil, de werkdruk is (voor velen) een stuk minder en we ontkwamen er niet aan om meer tijd door te brengen met onze dierbaren. Deze gekke periode heeft ons gezin heel veel gebracht waarin we ook veel tijd hadden voor bezinning. Mijn agenda stond niet meer vol met afspraken, persevenementen, werk gerelateerde reisjes, of pers trips. We hadden echt even tijd om te ademen en zijn weer klaar voor het nieuwe normaal!

hoe vind ik geluk

Zelfhulpboeken

Vier je liefde , return to sender, katja schuurman

Dit is geen standaard zelfhulpboek, geeft Thisj zelf aan. Volgens geluksinspirator Thijs Lindhout bestaat er namelijk geen stappenplan naar een gelukkig leven. Geluk is namelijk voor iedereen iets persoonlijks. En hij heeft gelijk! Als ik naar mijn man kijk en zijn blijdschap en geluk bekijk, is dat zo in contrast met mijn geluk. het overlapt elkaar en kan ook zo van elkaar verschillen! Heel mooi om te zien.

Hoe de fuck vind ik geluk? | Thijs Lindhout | 9789021576374 | €20,99 | 9 juni 2020 | Kosmos Uitgevers

Na het bezoeken van tientallen seminars van geluksgoeroes en het interviewen van 180 BN’ers, geluksexperts en ervaringsdeskundigen ontdekte Thijs dat er vier thema’s zijn die de rode draad vormen in ieders persoonlijke zoektocht naar geluk: dromen, mindset, liefde en verbinding. Aan jou de taak om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt. En dit boek helpt je daarbij.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief