Delen vinden we super lief

zalando loungeSoms heb je van die hele fijne ontdekkingen die ook nog precies op het juiste moment komen. Dat had ik recent bij Zalando Lounge. Voor velen misschien al helemaal een oud en vertrouwd webshop adres, maar voor mij een gewenste nieuwkomer. En zeker nu we langzaam richting de feestdagen gaan.

High five met Sinterklaas

Afgelopen weekend stonden wij voor het eerst netjes op tijd te wachten op de komst van Sinterklaas. Natuurlijk heb ik vaker een sinterklaasintocht gezien. Als klein meisje met een vrolijke spanning dicht bij papa en mama in de buurt. Dit keer, jááááaren later, zat ons kleine meisje bij papa Martijn op de nek.

Soms een beetje te spannend maar een minuut later weer met een hele grote glimlach. Heel zachtjes werden de Pieten bedankt voor het cadeautje in de schoen. Uren later vertelde ze nog aan iedereen die het horen wilde, dat ze Sinterklaas een high five had gegeven.piet, sinterklaas, zalando lounge

Grote mensen sinterklaas

Sinterklaas wordt bij ons thuis altijd groots gevierd. Samen met broers en aanhang reizen we af richting mijn ouders waar last minute de laatste gedichten worden afgeschreven. Een paar uur later dan gepland ligt er een enorme berg cadeau’s met vaak hilarische gedichten. Een topavond die doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Het is nog wel een beetje sinterklaas voor volwassenen zolang er nog maar één (klein)kind is van 2 jaar oud. Op vijf december wordt er sinterklaas gevierd voor de kleintjes bij mijn schoonfamilie.

De helpende hand van Sinterklaas

Voordat die ’berg’ er ligt moet er nog wel wat worden ingekocht. En dat is voor de één makkelijker dan voor de ander. Allebei mijn broers zijn ook nog jarig in deze periode en de verlanglijstjes zijn kort. Heel leuk hoor, zo een lijstje met drie boeken en een fietsslot, maar daar kan ik toch weinig creativiteit kwijt.

Voor mijn moeder wil ik wat extra’s omdat ze zo veel voor ons doet. Ze staat wekelijks klaar om op ons meisje te passen zodat mama en papa aan het werk kunnen. Super prettig om dan een beetje geholpen te worden door een hele fijne online outlet site.

Stoere cadeau tips

Bij Zalando Lounge hebben ze exclusieve merkkleding maar ook lifestyle artikelen zoals servies of woondecoratie. En dan met een hele dikke korting eroverheen. Je moet het goed in de gaten houden omdat er telkens weer andere merken tegen zo’n fijn prijsje worden aangeboden. Ik hou het in ieder geval even in de gaten voor wat Sint inspiratie.

Wekelijks wisselende collecties

Zo zag ik deze week op Zalando Lounge al goede cadeau’s langskomen zoals een stoere Zippo aansteker, mooie luxe pannen voor de kookgek, prachtig servies van Villeroy en Buch of een Armani boxer voor mijn lief. En morgen of volgende week, kan ik shoppen bij totaal andere merken. Alweer nieuwe inspiratie!

Winterwonderland

Natuurlijk is het ook heel fijn om een beetje geholpen te worden om aan het eind van het jaar sprankelend voor de dag te komen in een betaalbaar nieuw outfit. Als Sinterklaas nog maar net een stap op de stoomboot heeft gezet, worden bij ons thuis de lampjes en ballen van zolder gehaald. Ik dompel me helemaal onder in winterwonderland om volop te genieten van de december maand.

Christmas timezalando lounge

Onder het genot van ‘Driving home for Christmas’ en ‘Last Christmas’ wordt de boom opgetuigd. Onderaan de onbreekbare versieringen, ooit aangekocht zodat de kat ze er niet uit mept. Achteraf vooral bestendig tegen de enthousiaste bewondering van ons kleine meisje. Ik heb het niet van een vreemde, het huis van mijn ouders is door mijn moeder omgetoverd in een heus kerstparadijs.

Dan wil je zelf toch niet aanschuiven in een oude spijkerbroek?  Het wordt tijd om op zoek te gaan naar de perfecte outfit voor de feestdagen. En het is ook een goed excuus om iets nieuws uit te zoeken. Oh ja dan is er ook nog het jaarlijkse gala…

Shinen tijdens de feestdagen

Ik vind het fijn om een beetje fashionable voor de dag te komen, maar kan daar wel wat hulp bij gebruiken.  Super handig om tips te krijgen voor het aanschaffen van de perfecte party jurkjes voor de feestdagen, afgemaakt met de juiste accessoires.  Helemaal lekker om vervolgens dat juiste jurkje ook nog aan te kunnen schaffen tegen een mooi, betaalbaar prijsje. Dit is nog eens budget shoppen voor hippe dames! En trouwens ook voor de prijsbewuste stijlvolle man.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen kan je meteen een nieuw sportoutfit aanschaffen. Bij mij helpt een nieuw wieleroutfit of hardloopshirt me om extra gemotiveerd mijn racefiets te pakken of een rondje te rennen. Klaar om de goede voornemens te omarmen en de pepernoten, kerstkransen en oliebollen eraf te sporten.

Zalando Lounge

Super blij ben ik dus met mijn kennismaking met Zalando Lounge. Dit zusje van Zalando biedt telkens weer nieuwe stevige aanbiedingen van super leuke hippe merken. Je hoeft je alleen even in te schrijven op de website om te kunnen meegenieten van de outlet. Omdat er telkens weer nieuwe merken in de sale gaan is het goed om de site regelmatig in de gaten te houden. Dat kan heel makkelijk door middel van de online outlet app of door de website te bezoeken.

Kom maar op

Ik weet zeker dat ik ga slagen voor mijn kerstoutfit en stijlvolle Sintcadeautjes. Gisteren heb ik alvast een heel leuk winterjurkje voor ons kleine meisje geshopt bij een interessante Beneton aanbieding in de Zalando Lounge webshop. Ik heb nou eenmaal een zwak voor schattige kinderkleertjes. Maar ik ga mezelf zeker niet vergeten! Kom maar op met die feestdagen, ik heb mijn hulpje gevonden!

waarden
Photocredits @ReturnToSender

Hebben jullie wel eens op Zalando lounge gewinkeld?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief