Delen vinden we super lief

Ben je op zoek naar een handige oplossing voor het onderhoud van je (kleine)gazon, maar heb je beperkte ruimte en kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het maaien van de kanten? Dan is de GLORIA FineCut gras- en kantensnijder precies wat je nodig hebt!

Of je nu een klein gazon hebt dat wat liefdevolle zorg nodig heeft of een groter gazon met lastige randen, de FineCut biedt de perfecte oplossing. Met zijn slimme dubbele messensysteem knipt hij het gras scherp af, zoals een schaar dat zou doen. Hierdoor blijven je grassprietjes gezond en mooi, zonder dat ze worden afgescheurd. Voor onze vele randen een uitkomst!

blogboot, gloria, GLORIA Fine Cut
Met de GLORIA FineCut gras- en kantensnijder wordt het onderhoud van je gazon een fluitje van een cent.

De GLORIA FineCut gras- en kantensnijders

Dankzij zijn compacte formaat en efficiënte ontwerp is de FineCut ideaal voor tuinen met beperkte opbergruimte. En voor degenen met een robotmaaier is het een handige aanvulling om de randen netjes te houden.

De GLORIA FineCut gras- en kantensnijders heeft een slim, dubbel messensysteem waarbij het gras niet niet afgescheurd, maar scherp afgeknipt zoals met een schaar, waardoor de grassprietjes gezond en mooi blijven. 

GLORIA Fine Cut

Draadloze perfectionist 

De draadloze GLORIA FineCut 18V op accu is de perfecte aanvulling op een robotmaaier. Dankzij zijn compacte behuizing snijdt hij moeiteloos het gras tot aan de randen. Zelfs gras onder struiken en speeltoestellen is eenvoudig te maaien dankzij de verstelbare duwboom. Met een maaibreedte van 25cm is de FineCut 18V ook handig voor het maaien van kleine gazons.

De FineCut 18V is compatibel met alle 18V BOSCH POWER FOR ALL accu’s en verkrijgbaar als set inclusief een 2,5AH accuset (€ 224,95), waarmee je tot wel 60 minuten draadloos kunt werken. Wie al een BOSCH POWER FOR ALL accu heeft, kan de FineCut 18V ook kopen zonder accu en oplader voor € 149,95.

GLORIA Fine Cut

FineCut 230V: efficiënte tuinhulp voor kleine tuinen

De GLORIA FineCut 230V is een elektrische gras- en kantenmaaier die ideaal is voor eigenaren van kleine gazons. Deze handige maaier garandeert een nauwkeurige afwerking en vraagt minimale opbergruimte. De verstelbare steelhoek zorgt voor ergonomisch comfort tijdens het gebruik, waarbij je met de 25 cm maaibreedte snel resultaat hebt. Met zijn vermogen van 60W biedt deze maaier voldoende kracht voor efficiënt maaien. Voor een prijs van € 139,95 heb je met de GLORIA FineCut 230V een aantrekkelijke optie voor een betrouwbare en compacte gras- en kantensnijder. 

Het GLORIA assortiment is te koop bij onder andere Welkoop, Boerenbond, Tuinland, TC Coppelmans, TC de Bosrand, Hornbach, Bauhaus en de betere tuin- en webwinkels. We ontdekten Gloria al op de blogboot en ik beloof je, jij wordt hier ook blij van!

GLORIA Fine Cut

Over GLORIA

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1947, staat de naam GLORIA synoniem voor topkwaliteit sproeiers en baanbrekend tuingereedschap. Ontstaan ​​in een bescheiden tuinhuisje in het Duitse Gütersloh, heeft dit tuinmerk een lange weg afgelegd. De herkenbare frisse, citroengele kleur met azuurblauwe letters domineert de producten. Als een ware autoriteit op het gebied van sproeiers voor plantverzorging en gewasbescherming, heeft GLORIA zowel bij consumenten als professionals een solide reputatie opgebouwd.

Met de tijd is het assortiment van GLORIA geëvolueerd en uitgebreid naar nieuwe domeinen, waaronder producten voor onkruidbestrijding en gazonverzorging. Deze uitbreiding getuigt van hun voortdurende streven naar innovatie en aanpassingsvermogen aan de behoeften van de moderne tuinier. Met het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd in Naarden, blijft GLORIA een vertrouwde naam voor liefhebbers van tuinieren over de hele wereld.

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief