Delen vinden we super lief

Met de zomer van 2024 in het verschiet en diverse (zwem)uitjes op de planning, kijk ik er naar uit om mezelf én de kinderen in het nieuw te steken op het gebied van zwemkleding. Helemaal voor onze reis naar Italië waar het aan het Gardameer perfect zwemweer is in het voorjaar. Hier zijn de temperaturen ideaal om de dag door te brengen in trendy, functionele en perfecte zwemkleding.

Toch geef je jezelf met het dragen van zwemkleding net even wat bloter dan normaal waardoor het shoppen er nauwkeurig aan toe gaat. Zo is het voor mij van belang om te kiezen voor dames zwemkleding dat bij mijn lichaam past. En het oog wil immers ook wat…. Lees je mee…?

Niets is vervelender dan zwemkleding die niet goed blijft zitten of na een paar keer dragen al begint te rafelen. Daarom hechten ze bij Protest enorm veel waarde aan kwaliteit. De zwemkleding is gemaakt van duurzame materialen die comfortabel aanvoelen en bestand zijn tegen de zon, zout water en zand.

De perfecte zwemkleding van Protest

De nieuwe zomercollectie van Protest biedt een breed scala aan opties voor zowel kinderen, dames als heren, met de nieuwste trends in badmode. Van kleurrijke prints tot een variatie aan modellen. Als mode fanaat vind ik het leuk om op vakantie diverse outfits mee te nemen, niet alleen voor de afwisseling maar ook voor de juiste look bij elke gelegenheid. Een badpak trek ik graag aan als ik baantjes trek, de bikini voor op het strand en als we gaan lunchen, brengen de strandlakens de summervibes tot leven.

Mix & Match

Bij Protest had ik de kans om verschillende bikini’s, meisjes zwemkleding en badpakken uit te kiezen, en ik moet zeggen dat het niet gemakkelijk was vanwege de ruime keuze aan stijlen en kleuren. Wat me vooral aanspreekt, is de mogelijkheid om verschillende tops en broekjes te mixen en matchen, wat perfect past bij verschillende lichaamsmaten.

Voor mijn dochter zaten er kleurrijke bikini’s en badpakken in de collectie en ook voor een zwembroek jongens wist ik te slagen. Hun smaak wordt steeds meer uitgesproken waardoor ik niet zomaar iets zelf mag kiezen, maar echt om hun mening moet vragen. En eigenlijk was het gelijk raak “die mama, die vind ik tof!”, wees de jongste enthousiast enthousiast op het beedscherm toen hij over mijn schouder mee keek.

Badkleding & accessoires

Naast trendy zwemkleding biedt Protest ook accessoires zoals slippers en strandtassen, die perfect passen bij de badmode. De slippers zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om de hele dag op te lopen. Ik heb al een paar slippers uitgekozen die ik zeker zal meenemen op mijn reis naar Italie.

Gegarandeerde kwaliteit

Wat ik vooral waardeer aan de zwemkleding van Protest is de goede kwaliteit en pasvorm. De materialen voelen stevig aan en de pasvorm is flatterend voor mijn figuur. Bovendien is het eenvoudig om maten te ruilen, mocht dat nodig zijn. Mijn dochter heeft een smalle taille en het bovenstukje moest een maatje groter, bij Protest geen issue.

badpak, de beste zwemkleding, zwempak, bikini, protest

Tot slot

Al met al kijk ik ernaar uit om deze zomer in stijl door te brengen met de trendy perfecte zwemkleding van Protest. Of we nu op het strand chillen of de golven trotseren, ik weet zeker dat we met zijn allen zullen shinen in onze nieuwe zwemoutfits. Uiteraard zullen we onze vakantie pica’s op social delen, maar voor nu is het nog net eventjes iets te koud… Wat denk jij van de nieuwe badkledingcollectie van Protest? Mocht je nog op zoek zijn voor originele, kwalitatieve items dan raad ik hun website ten volste aan!

badpak, de beste zwemkleding, zwempak, bikini, protest
de beste zwemkleding, badkleding, zwembroek, zwempak perfecte zwemkleidng, protest, zwemmen, badkleding, zwembak, zwembroek

Liefs Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief