Delen vinden we super lief

Om er bikini, of badpak proof uit te zien deze zomer, ben ik gaans struinen voor de beste dames zwemkleding. De zon laat zich steeds vaker zien en twee keer knipperen en we mogen weer op het strand, of langs het zwembad paraderen in onze mooiste badkleding. Bovendien groeien kinderen als kool en mag ik weer shoppen, daar waar ik eerder geslaagd ben.

Toch geeft het uitzoeken van de juiste badkleding ook stress. Ik ben er namelijk nog niet echt mentaal klaar voor om me in een nieuwe, hippe bikini te laten zien. Of zal ik dit jaar toch voor een leuk nieuw badpak gaan? We zijn immers de veertig gepasseerd en wil er nog wel als een dinde bijlopen. Dus hierbij de vraag; ben jij team badpak of bikini en wat zijn de voordelen?

Team badpak, of bikini

Mijn voorkeur gaat uit naar een badpak, waarbij mijn echtgenoot me graag ziet in een bikini. Ik wijs hem op mijn muffin rol, terwijl hij me er keer op keer op wijst dat daar wel drie kindjes de rek in hebben gezet. Hij vindt me mooi en zijn complimenten en blik naar me laten me zekerder voelen. En die kinderen van me, vinden mijn buik ideaal om tegen aan te liggen. Niemand zal op zijn sterfbed zeggen; “Ohw had ik nu maar meer aan mijn buikpieren gedaan“. Om me toch prettig in mijn vel te voelen, kies ik voor een tankiny, een broekje met badpak hempje, ideaal!

En of je het beste voor een badpak of bikini kunt kiezen, heeft met name te maken met je figuur. Een badpak maakt je optisch langer waarbij een bikini vaak een mooiere pasvorm heeft. Zelf ben ik van het zwemmen waarbij een badpak praktischer is. Voor zon aanbidders is een bikini dan weer perfect om je buik mee te kunnen kleuren.

Zon, waar ben je…

Wel kies ik graag voor een mooi (diep) decolleté zodat de nadruk ligt op mijn buste en niet op mijn buik. Daarbij is het model ook iets hoger opgesneden dat een stijlvolle pasvorm geeft. De keuze is overigens ook niet gevallen op drukke printen. In mijn ogen is ‘less is more’. En als ik toch langs het zwembad mag paraderen heb ik nog altijd die ideale omslagdoeken en zomerjurkjes. Laat de zon maar komen! Al gaan we in mei eerst Rulantica, een hemels zwemparadijs waar we de beelden uiteraard van zullen delen.

badpak, bikini, protest, tankiny, zwemkleding

Keuzestress

En terwijl ik een tankiny, zwembroeken voor de jongens, bikini voor mijn dochter en een matching exemplaar voor manlief in mijn winkelmandje sleep, ben ik ook gezwicht voor een dames broek. Hoe fijn is het om na het zwemmen jezelf in een comfortabele broek te hijsen die er ook nog eens mooi en sportief uit zie.

Uiteraard had ik ook een badpak, of bikini in een winkel kunnen passen, maar het gemak van online shoppen heeft me toch overtuigd. Passen doe ik toch liever comfortabel in mijn eigen slaapkamer met subtiele passpiegel. Daarnaast ken ik mijn maatm staat er een prima beschijrving en maattabel bij en heb ik nooit iets naar Protest terug hoeven sturen. Thuis hebben we de badkleding geprobeerd en kon het daarna gelijk trots tonen aan de kids die vanuit hun eigen kamertje vol blijdschap kwamen aanrennen. “Mam, hij past perfect”. We zijn klaar voor het zwemseizoen zomer en proberen de badkleding vanavond uit in onze hottub.

badpak, bikini, protest, duikplank

Tot slot

Mocht je ook al shopkriebels hebben dan kunnen we je blij maken met de kortingscode olivette10 waarmee je 10% korting ontvangt op zowel de nieuwe als oudere collecties. Deze code is geldig tot en met 31-10-2023, dus sla je slag!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief