Delen vinden we super lief

De film ‘The War With Grandpa‘ gaat op 16 september 2020 dan eindelijk in release. De film lag al even op de plank en gaat zijn langverwachte debuut in september maken in de Nederlandse bioscoop. The War With Grandpa is een hilarische comedy in de stijl van Home Alone dat geschikt is voor de hele familie. De cast bestaat uit niemand minder dan Robert de Niro (The Irishman, The Intern). Oscarwinnaar Robert De Niro is in zijn nieuwste film te zien als Ed, een opa die aan het einde van zijn leven bij zijn dochter intrekt. Ook Oaks Fegley, Christopher Walken (Catch me If You Can) en Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction) verschijnen in de film. Dat wordt smullen!

Trailer ‘The War With Grandpa’

Het verhaal

Wat zouden jouw kinderen doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Dit overkomt de Peter omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt. De komedie van regisseur Tim Hill gaat over de 10-jarige Toby die te horen krijgt dat zijn grootvader, wiens vrouw pas overleden is, bij hem thuis komt wonen.

Het blijft dus niet bij 1 nachtje logeren en omdat hij slecht ter been is, kan hij dus niet in de gastenkamer op zolder verblijven. Toby is boos dat hij zijn kamer moet afstaan en niet naar de zolder wil verhuizen. Daarom verklaart hij de oorlog aan opa! Een film waar kinderen in zich zullen herkenen!

the war, grandpa, film, bioscoop, robert de niro
War With Grandpa | Verenigde Staten | Familie / Komedie | 94 minuten
geregisseerd door Tim Hill | Starring Robert De Niro, Oakes Fegley en Christopher Walken

Oorlog in ‘War With Grandpa’

Peter doet er samen met zijn vrienden aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven dat voor hilarische taferelen zorgt.

opa
Opa Maus die altijd welkom is om een nachtje te komen logeren. We zullen zien of deze film de kinderen op andere ideeën gaat brengen!

Opa laat uiteraard in ‘War With Grandpa’ niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in. Het is dus oorlog en een race tegen de klok, waarbij alle streken uit de kast worden getrokken. Een onwijs leuk familieverhaal. En het is de vraag of Peter zijn slaapkamer terug krijgt.

Heel leuk om weer een komedie te zien in de bioscoop! War with Grandpa is vanaf woensdag 16 september 2020 in de bioscoop te zien

Winactie

We mogen 2*2, of 4 kaarten weggeven voor deze onwijs leuke film! Heb jij ook zo zin om heel hard te lachen en heb je zin om met je dierbare, of met z’n viertjes naar de bioscoop te gaan? Doe dan zeker mee! Meedoen is heel eenvoudig. Onder alle reacties onder de blogpost verloten de kaarten. Laat ons weten met wie je gaat en of je graag 2, of 4 kaartjes zou willen winnen. Het delen van de actie is uiteraard heel fijn, maar niet verplicht. Ook onder de Facebook post kan een reactie achtergelaten worden. De winnaar wordt op 16 september, de releasedatum bekend gemaakt!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief