Delen vinden we super lief

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zijn Woezel & Pip te zien in een nieuwe live show bij ons favoriete Kinderpretpark; de Julianatoren. De twee populaire hondjes zullen vier vrolijke shows per dag geven. Bekende melodietjes en liedjes passeren in de 20 minuten durende show. Na afloop van de show is er een uitgebreide meet & greet waarbij er volop geknuffeld kan worden met de twee liefste en bekendste hondjes van het land. Je begrijpt dat wij met de kinderen richting julianatoren zullen afreizen.

Woezel & Pip
Guusje Woesthoff-Nederhorst heeft de karakters Woezel & Pip bedacht. Na haar overlijden richtte haar echtgenoot Dinand julianatorenWoesthoff de Guusje Nederhorst Foundation op en heeft hij de prachtige kinderboekenserie vorm gegeven. Een bijzondere en blijvende herinnering aan de geestelijke moeder van Woezel & Pip. Een gedeelte van de opbrengst van alle Woezel & Pip boekjes en vele merchandise artikelen gaat naar deze stichting om te worden gebruikt voor kinderen die op verschillende manieren hulpbehoevend zijn.

Julianatoren
De julianatoren is een overzichtelijk en kindvriendelijk pretpark met vele kleurrijke attracties. Een heel groot voordeel voor ons is de ligging: Apeldoorn. De roots van mijn man liggen hier, waardoor we altijd met plezier dit park bezoeken. Olivier de echte Dino-fan haalt altijd zijn hart op bij de dino tour. Hier staat hij oog in oog met zijn grote, gevaarlijke helden. Ook andere attracties zoals de helikopter baan, de draaiende piraat, de safari-baan en speelrekken zorgen voor uren plezier…  Yvette is niet weg te slaan bij de trampolines en Lucas kijkt altijd zijn ogen uit als we op de rug van een egel door Kabouterwonderland gaan. Er is veel leuks te beleven.

60 attracties
Meer dan 60 attracties zijn ingesteld op kinderen van 2 tot 10. Voor zowel jongens als meiden is dit een geschikt park. Ik denk voor de jonkies leuker dan wat oudere kinderen aangezien de attracties niet ingespeeld zijn op snelheid, actie en spanning. De julianatoren heeft gewoon een hoog cute-ness gehalte. De kindjes krijgen in julianatoren keer op keer de ene verrassing na de andere. Ook met regen is het een leuk park. Er zijn volop overdekte speel gelegenheden en ook de shows zijn dan een top alternatief.

Favoriete TV-karaktersjulianatoren
Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn allemaal dagelijks op televisie te zien. In de julianatoren kun je ze allemaal in het echt tegenkomen. Olivier en Yvette hebben het nog niet aangedurfd om ze een dikke knuffel te geven. Maar ooit zal het me lukken om ze samen op de foto te krijgen.

Nieuwe Grote Parkshow!
In 2017 presenteert de Julianatoren een nieuwe grote parkshow in het Jul & Julia theater. De grote parkshow zal in het teken staan van Cowboys en Cowgirls die gespeeld worden door de vier mascottes; meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Het beloofd een spannend avontuur in het Wilde Westen te worden.

Elke dag show-time met nu nieuwe shows!
Elke ochtend verwelkomen Jul en Julia de Muis de bezoekers met een vrolijke openingsshow op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je naar Julia’s Prinsessenbal of Julia’s Thaise show. Yvette kan het prinsessen lied van de juliandoren Cd al uit volle borst meezingen dus dat zal zeker een succes worden. Ook kunnen de  kinderen meedansen met Jul’s Piratenshow of Jul’s Safarishow! Vooral de piraten interesseert Olivier enorm. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze af met een vrolijke show. We kunnen dan blij en tevreden in de auto stappen om daar de julianatoren CD vervolgens weer hard aan te zetten.

Leuke Evenementen 2017

Fien & Teun                                       alle weekenden in juni (en maandag 5 juni)

Julia’s Verjaardag                            10 & 11 juni

Jul’s Verjaardag                               8 & 9 juli

Woezel & Pip                                     1 & 2 juli, 26 & 27 augustus

AFAS Sprookjesweken                    15 juli t/m 20 augustus

Zomeravond (Assepoester)            29 juli

Zomeravond (Sneeuwwitje)           5 augustus

Zomeravond (Hans & Grietje)      12 augustus

Thomas de Stoomlocomotief        Alle zaterdagen en zondagen in september

Halloween                                         29 september tot en met 29 oktober (op openingsdagen)

De Gouden Kaasgaaf                      4 & 5 november

Het Mega Sint Spektakel               25 & 26 november

Entreeprijzen
De entreeprijs in 2017 bedraagt € 22,50 p.p. en online via julianatoren.nl geniet je van € 2,- korting! Dit ligt ver onder de landelijk gemiddelde entreeprijs van €26,50 aldus nu.nl. Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar. Het is ook mogelijk om een Jul’s Gezinsabonnement te nemen. Hiermee geniet je met het hele gezin (ongeacht het aantal kinderen) één of meerdere seizoenen van alle attracties, shows en evenementen van de Julianatoren. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. julianatoren

Contact en Locatie
Julianatoren ligt aan de Amersfoortseweg 35 in Apeldoorn Ook zijn ze actief op  Facebook  & Twitter

Conclusie
Julianatoren is een compact en overzichtelijk pretpark, leuk voor jong en oud(ers). Tot de leeftijd van circa 10 jaar is dit park een echte aanrader. Op oudere leeftijd zullen ze het iets te eenvoudig en ietwat“ kinderachtig” vinden. Op deze leeftijd willen ze immers meer actie. Het is heel leuk dat kinderen alles zelf kunnen doen. Het park is echt ingericht op families met jonge kinderen. Geen lange afstanden, alles is lekker dicht bij elkaar en compact. De mascottes Jul, Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw suikerspin lopen regelmatig door het park dat hen heel benaderbaar maakt. Kortom, plezier gegarandeerd. Wij gaan er elke keer met veel plezier naartoe. Vooral nu met de nieuwe woezel en pip show.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief