Delen vinden we super lief

Start de motoren, want we hebben goed nieuws! Monster Jam® komt dit jaar terug naar het Gelredome in Arnhem op 11 & 12 mei! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen weer genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs. We kijken ernu al naar uit, want het is iedere keer weer een groot succes waar de kinderen niet over uitgepraat raken! En extra leuk, je kunt er bij zijn, want wij mogen 4 x Cat 1 tickets voor Monster Jam in Arnhem weggeven!

Copyright: “© 2024 FMS, Inc. & © 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024

AS BIG AS IT GETS!

AS BIG AS IT GETS! Monster Jam komt terug naar GelreDome en beide data 11 & 12 mei staan omcirkeld in onze agenda! Deze keer gaan vier Marvel Monster Jam trucks de strijd aan met de Monster Jam trucks. Hier zullen zowel The Amazing Spider – Man, Iron Man, Black Panther , en Thor aanwezig zijn en ook de favorieten Grave Digger ® , El Toro Loco ® , Max – D en Megalodon. Dit gaat voor extra adrenaline zorgen!

In het Gelredome beleef je actie, races, waanzinnige stunts als de trucks de aarde doen opspatten op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Je zult verstelt staan over de ongelofelijke sprongen van de Freestyle Motorcross, waarbij je de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij kunt bekijken en de coureurs tijdens de Pit Party kunt ontmoeten. Dit is echt een onvergetelijk uitje voor familie, fans & vrienden! ​

Copyright: “© 2024 FMS, Inc. & © 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024

Save the date

Met meer dan 350 adembenemende live-evenementen per jaar, is Monster Jam® dan ook wel dé ultieme bestemming voor sensatiezoekers over de hele wereld. Hier komen atleten van wereldklasse samen om op speciaal ontworpen, ruige circuits te strijden, waar ze de grenzen van hun ultramoderne trucks verleggen en elke toeschouwer verbazen.

WANNEER: Beleef het spektakel op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei 2024. WAAR: Kom naar het GelreDome in Arnhem en dompel jezelf onder in de Monster Jam-beleving.
TICKETS: Ga naar MonsterJam.nl en boek nu gelijk de beste plaatsen met korting! Dan weet je zeker dat je dichtbij de actie zult zitten. Tickets zijn er al vanaf slechts €20 en geniet van groepskortingen voor groepen vanaf 10 personen. Vergeet niet je Pit Party-tickets te bemachtigen voor een unieke ervaring die je niet mag missen! Op Monsterjam.nl vind je meer informatie en kun je jouw tickets bemachtigen.

Wereldberoemde Monster Jam trucks, verleggen alle grenzen in Freestyle-, Skills- en Racing-competities op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongenzorgen voor een extra adrenaline kick.
Copyright: “© 2024 FMS, Inc. & © 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024

Iedereen houdt van Monster Jam!

De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goed getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden. Dit wil je echt niet missen!Z e pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts en het racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsportactie.

Copyright: “© 2024 FMS, Inc. & © 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024

Monster Jam Pit Party

En alsof de wedstrijden nog niet genoeg zijn, is er ook een Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show. De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien. Hier zie je jouw favoriete coureurs en kun je de teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl

Winactie: Monster Jam & Pit Party 2024

Doe mee en maak kans op 4 Cat-tickets* voor Monster Jam en de Pit Party op zondag 12 mei 2024, ter waarde van €69 per ticket! Meedoen is eenvoudig:

> Laat een bericht achter onder dit artikel en onder de winactie post op Facebook en vertel ons van welke Monster Truck jij blij gaat worden! Olivette is ook actief op  en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!

De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een Persoonlijk bericht, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan! Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Let op: de tickets zijn niet inwisselbaar voor geld of andere tickets. Copyright: “© 2024 FMS, Inc.” “© 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024”

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief