Delen vinden we super lief

We hebben leuk Julianatoren nieuws! De nieuwe achtbaan van Kinderpretpark Julianatoren ‘Texas Twister’ is officieel geopend en wij gingen zelf ervaren of het zou worden goed gekeurd door mijn eigen test team. De directeur van het pretpark maakt er tijdens de opening een groot feest van en wij delen zijn enthousiasme over de nieuwe attractie…. Lees je mee..

“mama, dat ziet er cool uit” riepen de kinderen vol enthousiasme vanuit het reuzenrad. Ze hadden de Texas Twister al gespot!

Julianatoren

We komen graag in de Julianatoren en nu we in Apeldoorn wonen, komen we er met grote regelmaat. Het park is compact en van alle gemakken voorzien! Onze kids zijn nu ouder waardoor ze het ook zelf samen kunnen ontdekken. Het is er altijd zo leuk, zowel in de lente, zomer, of tijdens Halloween! Met de komst van de Texas Twister gaan we weer graag op avontuur! Er valt veel nieuws te ontdekken, waaronder een nieuwe theater show!

De Texas Twister is helemaal goedgekeurd!

Texas Twister

In de Texas Twister maak je een doldwaze rit over de prairie van Texas en geniet je van het adembenemende uitzicht op Mount Muismore. Jeroen Buter vertelde dat de Texas Twister een spinning coaster is waarbij het bovendeel van het wagentje roteert ten opzichte van het onderstel. Dat werd een toffe rit, waar mijn dochter wel voor te porren is. Kleine Lucas (5) was misschien nog wel het meest enthousiast, hij gierde het uit bij het ronddraaien. De rijen waren niet lang waardoor we maar liefst 5 keer in de Texas Twister zijn gegaan!

Stap op je eigen paard, ga mee met de Wild West Express, draai mee in de Tollende Hoed en maak een doldwaze rit in de nieuwe attractie ‘Texas Twister
Waan je in het nieuwe themagebied ‘Het Wilde Westen’ tussen de cowboys en indianen.

Een attractie vol beleving

Afgelopen winter hebben ze in de Julianatoren niet stilgezeten en zijn ze flink bezig geweest om de Texas Twister op tijd klaar te hebben. Samen met de attracties de Paardenbaan, de Tollende Hoeden en de Wild West Express is de Texas Twister geheel gethematiseerd en begeef je je in het Het Wilde Westen.

View this post on Instagram

A post shared by Family, fun & lifestyle blog (@olivettepuntnl)

De Texas Twister is dan ook echt een hele mooie toevoeging aan het park met alle leuke kinderatttacties, entertainment, shows en speelgelegenheden. Het was nog wel even zoeken naar de nieuwe ingang van de bekende attracties, maar dat hadden de kinderen al snel door!

Nieuwe TV-serie Jul & Julia

Achter elke attractie in het park zit een avontuurlijk verhaal dat Meneer Kaasgaaf zelf beleefd heeft dus uiteraard ook van deze nieuwe attractie. Deze zomer verschijnt er van dit avontuur een nieuwe serie van Jul & Julia genaamd ‘herrie op de prairie’. Ze zijn momenteel druk bezig met de opnamen voor deze nieuwe serie en we kijken dan ook zeker uit naar de publicatie!

YouTube-serie ‘Op weg naar de Texas Twister’

Mocht je het leuk vinden om meer te weten te komen over de totstandkoming van de ‘Texas Twister’ dan kun je een 3-delige YouTube-serie bekijken dat het pretpark heeft gemaakt. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen over het ontwerp, de bouw, de afwerking en zie je unieke beelden. Toch wel heel leuk om daar meer over te weten te komen.

Nieuwe theatershow: ‘Jul & Julia en de Knallende Kluis’!

Tijdens je bezoek aan de Julianatoren heb je verschillend tijden waarop je de show kunt bezoeken. Ook deze show werd wederom goed ontvangen. Bij Jul & Julia en De Knallende KluisGa ga je mee op een spannend avontuur in de nieuwe theatershow. De boeven hebben in het verhaal een bank overvallen en zijn er vandoor met een kluis vol goud. Met de opbrengst van het goud willen ze de baas van het pretpark worden. Oh nee, als dit maar goed afloopt. Kom ook en help Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia mee om de boeven te slim af te zijn!

Leer de stoere passen van de Cowboydans bij Julia’s Wild West Show

Nog meer shows!

Pak je lasso, spring op je paard en bezoek ook één van de andere shows met een western tintje. Je kunt meedansen rond de totempaal en ga naar hét grote feest in de tipi tent bij Jul’s Cowboy & Indianen feest. De kinderen, zoweel groot (t/m 10 jaar) als klein, hoeven zich geen moment te vervelen.

We vonden het dus wederom een hele fijne dag en hebben de Texas Twister uitgebreid getest. Dit is een toffe aanvulling op de vele attracties en we komen heel graag weer snel terug!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief