Delen vinden we super lief

Tijdens de lenteweken van kinderpretpark Julianatoren is er de opening van een nieuwe attractie, zijn er veel nieuwe shows en kun je traditioneel eieren zoeken. De Julianatoren gaat weer een feestelijk seizoen tegemoet.

Boordevol lenteweken activiteiten

In de meivakantie van 19 april tot en met 5 mei vinden de vrolijke Lenteweken plaats bij Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark staat weer boordevol leuke activiteiten. Zo start op 19 april de nieuwe show van Cas de Ranger. En ook Dino en Dina schitteren vanaf Goede Vrijdag in hun eigen show. Op zaterdag 20 april zullen we zelf live verslag leggen van de nieuwe vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’. En op zondag 21 april (1e Paasdag) kunnen kinderen eieren zoeken waarmee zij zelfs kans maken op prijzen.

Cas de Ranger

Het karakter Cas de Ranger maakte afgelopen jaar tijdens de meivakantie een comeback met een nieuwe educatieve show waarin hij de bezoekers klaar stoomt om op avontuur te gaan in de Experience. Dit is een spannend bospad waar je heel veel kunt ontdekken over planten en dieren die leven in de bossen rond het pretpark.

Nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel

Ook is er een nieuwe show die ook te zien is tijdens de lenteweken. Dit is de grote Dino en Dina bouwshow. Hierin gaan de kinderen, samen met Dino en Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. De show richt zich op kinderen van 2 tot ongeveer 5 jaar, perfect voor de kleintjes. De show vindt plaats op het nieuwe Pleinpodium en duurt ongeveer 10 minuten.

Het verhaal; Dino en Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino en Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina dans!

Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’

Op zaterdag 20 april opent pretpark directeur Meneer Kaasgaaf ‘De Hoge Hoed’. Dit is een spectaculaire nieuwe vrije-valtoren! De attractie biedt plaats aan acht personen waarbij de stoere jongens en meiden omhoog worden getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. Dit gaan we in de meivakantie uiteraard ook zelf beleven.

Samen eieren zoeken

En op 21 april, eerste paasdag kunnen bezoekers eieren zoeken op het pad van de Experience samen met cas de Ranger. Het eieren zoeken start om elf uur, is voor alle leeftijden en uiteraard kunnen er mooie prijzen gewonnen worden waaronder een gezinsabonnement.

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief