Delen vinden we super lief

Nick Jr. fandagenHet is weer bijna zo ver: Onze kids mogen hun favoriete Nick Jr. vriendjes ontmoeten tijdens de gezelligste dagen van het jaar! De Nick Jr. Fandagen op Duinrell komen er namelijk aan.

Op zondag 1 en maandag 2 april, tijdens de paasdagen staat Duinrell in het teken van de pups van PAW Patrol, de vrolijke geestjes Shimmer en Shine, de stoere Blaze en de Monsterwielen en nog veel meer. De helden zijn er klaar voor om al hun fans te ontmoeten. Reserveer snel je kaarten of doe mee aan onze toffe winactie!

Heel veel leuke Activiteiten tijdens de Nick Jr. Fandagen

Tijdens de Nick Jr. Fandagen is er van alles te beleven op Duinrell. Er zijn verschillende shows, waarbij je kindje de ogen uit zal kijken. En hoe leuk is het om de de favoriete vriendjes in het echt te ontmoeten. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar hoe Olivier zal reageren als ze oog in oog komen te staan met Chase. En zo is Yvette (3)  helemaal in de ban van Shimmer & Shine. In onderstaand overzicht zie je wat er allemaal te doen is.  Er zijn namelijk heel veel activiteiten georganiseerd.

  • Meet & Greets met o.a. Marshall, Chase en Skye van PAW Patrol  Shimmer & Shine en Dora en Diego
  • Nick Jr. Speurtocht
  • Nick Jr. Mini Show
  • Creatief Spelen, knutselen & kleuren
  • Nick Jr. speelveld met o.a. springkussens
  • Nick Jr. Quiz
  • Nick Jr. Voorleeshoek
  • Glitter tattoo’s & tiara’s maken

Handig om te weten

Het attractiepark Duinrel is op de Fandagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Let op: Van het Tikibad kan gebruik gemaakt worden bij betaling van een toeslag bij de entree van het attractiepark of bij de kassa van het Tikibad.

Kaarten voor deze fandagen zijn verkrijgbaar via www.nickjrfandagen.nl. Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Duinrell is centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Plan eenvoudig je route naar Duinrell.

Over Nick Jr.Shimmer & Shine Nick Jr.

Wij zijn fan van Nick Junior dat onderdeel is van Viacom International Media Networks Benelux. Dit is het multiplatform kanaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Ze beiden een groot scala aan programma’s dat educatieve en vermakelijke content biedt met fantastische verhalen en karakters.

Ik kijk vaak mee (welke ouder niet) en zie dat de programma’s kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. De pups van Paw patrol helpen elkaar, Dora zit vol met educatieve elementen en ook Blaze en de Monsterwielen brengen de kinderen onbewust heel veel bij. Het aanbod is 24/7 beschikbaar op tv waaronder bij KPN op kanaal 53 en bij Ziggo op kanaal 306. Op de Ipad struinen we regelmatig naar de interactieve website www.nickjr.tv. De programma’s zijn fun & kleurrijk.

Leuke ambassadrice

Bij Nick Jr. zijn de programma’s als PAW Patrol, Wallykazam!, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine te zien. Nick Jr. heeft Kim in 2017 zelfs Kötter aangesteld als ambassadrice.

Lees ook: Shimmer & Shine ontmoet je niet elke dag: Nick Jr. & Kim Kötter nodigen ons uit!

In deze rol treedt zij op als woordvoerder. Ook is zijNick Jr. fandagen zeer nauw betrokken bij alle activiteiten die Nick Jr. door het land brengt. Ze zal snel bevallen van haar 2e kindje en even met verlof zijn, maar daarna zullen wij haar overal weer zien schitteren. Nick Jr. is overigens  ook te volgen via Facebook en Instagram.

Winactie

Wordt jij ook zo blij van Nick Jr. en wil jij er dolgraag bij zijn tijdens de Nick Jr. fandagen in Duinrell ? Kaarten zijn te bestellen via www.nickjrfandagen.nl. Extra leuk, we mogen maar liefst 4 kaarten weggeven. (kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang) Meedoen is eenvoudig. Laat ons weten via de facebookpost of via een berichtje onder deze blog met wie jij metPpasen naar dit toffe evenement wilt gaan. Wieweet ben jij de gelukkige winnaar van deze 4 entreekaarten! 

We vinden het tof als je het bericht deelt en uiteraard onze pagina een dikke ThumpsUp geeft 😀

Wieweet zien we jullie tijdens de paasdagen in Duinrell! Veel succes! De winnaar wordt a.s woensdag bekend gemaakt in de ze blog en op de sociale media kanalen, houd ons dus zeer zeker in de gaten.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief