Delen vinden we super lief

hottub, tuin accessoires, overlijdensrisicoverzekering, overlijden, verzekeren

Recent ontdekten we de nieuwste innovaties van Tuinmerk GLORIA waar ook jij blij van zult worden. Ze hebben een draadloze MultiBrush li-on PLUS schoonmaakborstel en de WeedBush li-on onkruid voegenborstel, die beide worden aangedreven door een krachtige accu. Met deze tools wordt het reinigen van je tuin en terras moeiteloos, zonder de noodzaak van een uitgebreid arsenaal aan gereedschap. Ook kun je de acrobatische toeren achterr je laten om bij lastige plekken te komen.

Van het verwijderen van onkruid uit je voegen en langs graskanten, tot het opfrissen van het gazon en zelfs kunstgras! Met deze borstels wordt het bij ons thuis ook weer netjes en krijgt het in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling. Ik kan niet wachten op de lente en om in de tuin aan de slag te gaan!

Onkruid vrij met GLORIA’s draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin & terras, tuingereedschap, onkruid weg
„Wie zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid bij de buren niet“  Nederlands gezegde

GLORIA MultiBrush Ii-on PLUS – multifunctionele tuin- en terras schoonmaakborstel

De MultiBrush PLUS is veelzijdig en ontworpen om tuinieren niet ingewikkeld te maken. Dankzij de ergonomische accusteel, die compatibel is met alle Bosch 18V POWER FOR ALL accu’s, heb je geen last van kabels. Met zijn 11 verwisselbare opzetstukken transformeer je de MultiBrush daardoor in een handomdraai van een voegenborstel naar een schoonmaak- en onderhoudsborstel, of zelfs naar een kantensnijder, gazonbeluchter, verticuteerder of grastrimmer – en dit alles zonder gereedschap. En wat misschien nog wel het meest fijn is, is dat je ononderbroken kunt werken met een looptijd van 30 tot 50 minuten. Wel zo fijn in onze zeer tuime tuin. En dankzij de snellader kun je gewoon doorwerken zonder lange onderbrekingen.

hottub, loungeset, tuinset, wicker, kwaliteit, voordelen, tips

Je hebt een ruime keuze aan opzetzetstukken: kantensnijder, steenborstel, verticuteerrol, houten borstel universeel, steenborstel medium en soft, gazonbeluchter, kunstgrasborstel, gewrichtsborstel, nylon voegborstel, maai- en grastrimmer. 

Onkruid vrij met GLORIA’s draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin & terras, tuingereedschap, onkruid weg

GLORIA WeedBrush Ii-on – onkruidvoegenborstel

Onkruidvrije voegen is voor ons thuis een droom aangezien we een groot terras hebben. En in dit voorjaar zal er een nieuw terras bijkomen rondom onze hottub. Dat het met de WeedBrush onkruidvoegenvorstel zo snel gaat, is dan ook wel een droom! Deze revolutionaire tool stelt je in staat om moeiteloos, staand en op een comfortabel tempo al je voegen te reinigen. Geen lepeltjes, of scherpe messen meer die ik hoef in te zetten, hooray!

Net als zijn tegenhanger, de MultiBrush li-on, is de WeedBrush compatibel met alle BOSCH 18V POWER FOR ALL accu’s, waardoor je ongehinderd aan de slag kunt. Dankzij twee borstelopzetstukken – een stevige staaldraad-borstel voor robuuste oppervlakken zoals beton, en een zachtere nylonborstel voor delicate steensoorten – biedt de WeedBrush veelzijdigheid en precisie in één pakket. Met zijn ergonomische ontwerp en een gewicht van slechts 2,3 kg, is de WeedBrush jouw trouwe metgezel bij elke tuinklus, ongeacht het seizoen. We kunnen niet wachten om onze tuin weer verzorgd en wel te zien groeien en bloeien met dank aan de kracht van de WeedBrush aan onze zijde!

Verkoopinformatie

Het GLORIA assortiment is te koop bij  onder andere Welkoop, Boerenbond, Tuinland, TC Coppelmans, TC de Bosrand, Hornbach, Bauhaus en de betere tuin- en webwinkels.

Onkruid vrij met GLORIA’s draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin & terras, tuingereedschap, onkruid weg

Over GLORIA

Onkruid vrij met GLORIA’s draadloze Weed- en MultiBrush voor tuin & terras, tuingereedschap, onkruid weg

Al meer dan zeventig jaar is GLORIA synoniem geweest met kwalitatieve sproeiers en vernieuwend tuingereedschap. Het merk ontstond in 1947 in een bescheiden tuinhuisje in het Duitse Gütersloh. De kenmerkende frisse, citroengele kleur met azuurblauwe letters identificeert de producten. GLORIA domineert al geruime tijd de markt voor sproeiers, zowel voor particulieren als professionals, en heeft recentelijk haar assortiment uitgebreid met producten voor onkruidverwijdering en gazonverzorging. Het hoofdkantoor voor Nederland bevindt zich in Naarden.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief