Delen vinden we super lief

Chuckle ball Olivette Speelgoedfabrikant Spin Master lanceert Chuckle Ball, een superleuke, gemotoriseerde, springende en rollende speelbal waarmee mijn nieuwsgierige peuter zich helemaal kan uitleven. Zodra je ‘m aanzet, komt de Chuckle Ball tot leven: hij begint dan uit zichzelf te trillen, over de vloer te stuiteren en te rollen. Dikke pret, want Lucas rent er achter aan en heeft er de grootste lol mee.

Aanmoediging

Wanneer de “bal” op één van de figuurtjes landt, reageert de Chuckleball met een geinig geluid waardoor je kleintje zal kraaien van plezier! Ik vond het een goed cadeau voor Lucas met sinterklaas. Hij heeft al zoveel door zijn oudere broer en zus. uiteraard kreeg hij zelf ook iets moois en dat werd deze bal. De rondspringende speelbal moedigt aan om te gaan kruipen, grijpen, en hun motorische skills te oefenen tijdens het spelen.

Kinderschoenen

Trillen

Lucas vond het eerst maar wat gek dat de bal begon te trillen en te bewegen. Wij stonden laaiend enthousiast om hem heen waardoor ook hij enthousiaster werd. Hij rende er dan ook al snel achteraan. Hij is nu 16 maanden en laat zich graag bedienen. Dit speelgoed zet hem echt aan om actief in de weer te gaan, ideaal!

Gemotoriseerde stuiterbal met hilarische geluiden

Je kinderen zullen er zeker weg van zijn. Het is een echte spring-in-‘t-veld. Als je de chuckleball een beetje schudt, stimuleer je nieuwsgierige peuters om er achter aan te kruipen. Lucas gooide de bal veelvuldig verder en holde er achter aan. De figuurtjes op de bol zijn van rubber gemaakt en zacht. Als de Chuckle Ball op één van deze figuurtjes landt tijdens het stuiteren, maakt het een grappig geluidje waar ik zelf ook hard om moet lachen.

Een kleine, fun Video impressie Chuckle ball

Helpt vaardigheden ontwikkelenkruipen chuckle ball

De kleurrijke Chuckle Ball is gemaakt voor hele jonge kinderen. Ik geloof zeker dat het helpt bij de ontwikkeling van de motoriek van je kindje. Ze leren het vast te houden bij de gekke figuurtjes, weg te gooien en er achter aan te rennen. Ik ben blij verrast door het stuiter gedrag. Hij heeft ook af en toe pauzes waardoor het geluidje niet vervelend begint te worden.

Specificaties:

  • Voor kinderen vanaf 18 maanden
  • Consumentenadviesprijs: €24,99 euro

kruipen chuckle ballOver Spin Master 

Spin Master is één van de snelst groeiende en meest spraakmakende bedrijven binnen de internationale speelgoedindustrie. Het speelgoed heeft een innovatief karakter en onderscheidt zich door leuke spelconcepten, bijzondere technologie en is van hoge kwaliteit.  Dat vind ik vooral belangrijk bij speelgoed. Het is heus o.k om iets meer te betalen, maar het meot dan wel duurzaam zijn!

kruipen chuckle ball

Het verhaal erachter

Spin Master maakt het leven nóg leuker voor kidneren door steeds weer het leukste speelgoed op de markt te brengen. Twee jeugdvrienden hebben het merk opgestart en alles begon met één product. Dit was Earth Buddy. Het eenvoudige, kleine poppetje was gemaakt van een panty en had graszaadjes in zijn hoofd. Het haar kon groeien, zo geinig, misschien ken je het nog wel.

Dit werd een groot succes en sindsdien is het merk enorm gegroeid. Spin Master heeft nu een brede collectie aan kinderspeelgoed in allerlei verschillende categorieën. Het kenmerkt zich door innovatie, creativiteit en plezier, eigenlijk alles waar je als moeder blij van wordt.

Deze Chuckleball is in ieder geval een succes bij mijn kleine Lucas en ik hoop dat dat heel lang zo blijft!

Liefs OlivetteKoel4kids

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief