Delen vinden we super lief

SPIRIT ONGETEMD is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Een film naar mijn hart met een echt paardenmeisje thuis.

Het verhaal

Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Julianne Moore) heel wat zorgen baart.

Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim, in Miradero.

Engelse trailer

Liefde voor Spirit

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone en Pru Granger. Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger, is de beste vriend van Lucky’s vader.

Wanneer een harteloze paardendrijver Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst.

Nederlandse trailer

Tot slot

SPIRIT ONGETEMD is het volgende hoofdstuk in DreamWorks Animations geliefde franchise die begon met de Oscar-genomineerde film Spirit: Stallion of Cimarron uit 2002 en een Emmy-winnende TV-serie omvat. De film is geregisseerd door Elaine Bogan en wordt geproduceerd door Karen Foster. De co-regisseur van de film is Ennio Torresan, en de filmmuziek is van componist Amie Doherty.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief