Delen vinden we super lief

De Kinderpostzegelactie 2018 gaat van start! We kunnen weer massaal kinderpostzegels kopen! Elk jaar is het een groots evenement waar we jaarlijks naar uit kijken! Nicolette van Dam kocht vandaag de eerste zegels van kind-ambassadeur Suzy (11 jaar) bij het bekende Brasserie Van Dam in Amsterdam.

Morgen is het zover en is het de officiële begin van de Kinderpostzegelactie waarbij ruim 160.000 kinderen uit groep 7 en 8 op pad gaan om andere kinderen een goed thuis te geven. De opbrengst gaat naar diverse goede doelen die aansluiten bij het thema ‘Een goed thuis voor ieder kind’kinderpostzegels

 

 

 

SuzyZeventig jaar steun aan kwetsbare kinderenkinderpostzegels

Al zeventig jaar gaan duizenden kinderen langs de deuren om postzegels en andere producten te verkopen en kinderen die extra steun nodig hebben te helpen. Ik zag het vroeger zelfs als doel om mijn hele lijst vol te krijgen en bij de meester een nieuw pakket aan te vragen. De ‘sales skills’ zaten er toen goed in.

  • Kind ambassadeur

De doelen zijn fantastisch! Er zijn zoveel kinderen die extra steun nodig hebben. Dankzij de Kinderpostzegel actie krijgt iedereen een gelijke kans.kinderpostzegels

  • Binnen en buitenland

En ook voor kinderen in binnen- en buitenland maakt Kinderpostzegels zich sterk. Er zijn kinderen die om welke reden dan ook, niet bij hun ouders kunnen wonen, niet naar school kunnen en moeten werken of die al vroeg nare dingen hebben meegemaakt. Heel verdrietig en daar is steun voor nodig!

Ontwikkelingen Kinderpostzegels

De leerkracht was er altijd enorm druk  met alle bestellingen van de kinderpostzegels. Dat was  verleden tijd nadat er een digitale dimensie is toegevoegd via de bestel-app. Dit jaar is er een nieuwe optie ‘Lokaal Besteden’ voor deelnemende scholen.

kinderpostzegels

Hierbij kunnen scholen kiezen om (een deel van) de opbrengst te besteden aan een project bij hen in de buurt of aan kwetsbare kinderen van de eigen school. Dat spreekt me als moeder enorm aan. Het komt daardoor dichterbij!

  • Groot assortiment

Ook breidt Kinderpostzegels het assortiment van postzegels, kaarten en pleisters uit met een hippe shopper met pipi langkous teksten , kleurrijke tulpenbollen en een lekker theepakket. De kinderpostzegels en andere producten worden ook verkocht via de webshop. je kunt je hart hier ophalen! kinderpostzegels

De Fabeltjeskrant

Dit jaar sieren personages uit de Fabeltjeskrant de kinderpostzegels. Ter gelegenheid van het vijftigjarige jubileum van de iconische televisieserie is een ere plekje ingeruimd voor onder andere Meneer de Uil, Bor de Wolf en Juffrouw Ooievaar. Voor mij nostalgie ten top! Wij zullen zeker kopen bij de kindjes die bij ons aanbellen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief