Delen vinden we super lief

Paardenfans opgelet, dit wil je niet missen! De populairste paardenshow van Europa komt naar Rotterdam Ahoy met een groots spektakel! Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 zijn er drie wervelende voorstellingen te zien in de Ahoy Arena. Het nieuwe verhaal “CAVALLUNA – Legend of the Desert” zal heel Europa betoveren met een waanzinnige combinatie van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. We kunnen ons weer verheugen op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

CAVALLUNA - Legend of the Desert
Mysterieus, meeslepend, spectaculair en groots! Het belooft weer een spektakel te worden met de mooiste paardenrassen van Europa.

Cavalluna

Zo’n 20.000 bezoekers genoten afgelopen jaar van het samenspel tussen mens en dier. De show werd veelvuldig geroemd als de beste sinds jaren en zorgde voor uitverkochte zalen. Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 kunnen alle paardenliefhebbers opnieuw terecht in Ahoy voor de nieuwste show ’Legend of the Desert’ en deze keer zijn we er graag bij!

CAVALLUNA - Legend of the Desert
Mens en dier werken in totale harmonie samen in schitterende scènes en adembenemende showelementen!

Band tussen mens en paard

CAVALLUNA weet als geen ander een inspirerend verhaal te vertellen over de band tussen mens en paard. Achter CAVALLUNA schuilt alles wat sinds 2003 meer dan 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft ontroerd en geboeid. De ervaren ruiters en kundige trainers zijn paardenliefhebbers die met veel enthousiasme en passie laten zien wat zij en hun paarden met plezier, vertrouwen en samenwerking bereiken. Van ijzersterke acrobatiek tot vrijheidsdressuur van wereldklasse in een magisch decor met bijzondere choreografieën en wonderbaarlijke kostuums. Love it!

CAVALLUNA - Legend of the Desert

CAVALLUNA – Legend of the Desert

Met de nieuwe show wil de componist Klaus Hillebrecht een geslaagd vervolg geven aan de eerdere successen en het spektakel met de mooiste paardenrassen in een compleet nieuw jasje steken. ‘Legend of the Desert’ neemt de bezoeker mee op een adembenemende reis door de woestijn.

Het verhaal is mysterieus en geheimzinnig en draait om de prinses van een stam uit de woestijn. Ze krijgt een onmogelijke opdracht en moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te behoeden voor een groot gevaar. Vol spanning aanschouwen we of ze Er wel op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is?

Het is een show vol gewaagd stuntrijden, elegante dressuur en betoverende vrijheid… De populaire sterren zullen jarenlange fans net zo goed enthousiast weten te maken, als bezoekers die de show voor het eerst zien. We kunnen niet wachten!

Data en toegangsprijzen

CAVALLUNA en Rotterdam Ahoy presenteren ‘Legend of the Desert’ op zaterdag 7 maart 2020 om 15.00 uur en 20.00 uur en op zondag 8 maart 2020 om14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50 (incl. servicekosten) via eventim.nl of 0900-1353 (€ 0,60 p/m). En ook op VakantieVeilingen.nl en actievandedag.nl zijn de kaarten voordelig te krijgen! We kijken uit naar een legendarisch paardenavontuur!

Videoimpressie

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief