Delen vinden we super lief

De Nederlandse zomers worden steeds warmer en de warme maanden zijn al van start gegaan. Hoe houden we de hoge temperaturen vol? Ijskoude drankjes, de airco op de maximale stand en genieten van de schaduw… Gelukkig kunnen we ook onze kleding aanpassen op het warme weer, om allemaal een beetje dragelijker te maken. In dit artikel zullen we je vertellen welke items er in de zomermaanden niet mogen ontbreken in jouw kledingkast! Lees snel verder.

Blote benen

De zomer is dé tijd om te gaan voor outfits die je benen laten zien. Niet alleen werkt dit verkoelend, ook kunnen je benen op deze manier lekker bruin worden! Ligt jouw kleding kast niet vol met een aantal korte broeken, een mooie rok of een prachtige zomerjurk? Dan wordt het tijd om hier iets aan te veranderen. Houd jij van flowy zomerjurken of strakke spijkerrokjes? Geen probleem! Er is voor iedereen wat moois te vinden. Het is altijd handig om dit soort items in je kast te hebben liggen, voor zowel hier in Nederland, maar ook voor in het nóg warmere buitenland!

Shirtjes

Een leuk shirtje of blouse maakt een groot deel uit van je outfit. Niet alleen wil je er ‘s zomers leuk uitzien, maar je wilt je ook comfortabel voelen in de hitte. Wanneer je in de winkel op zoek bent naar leuke topjes is het dus belangrijk om te kijken naar het materiaal van de items die je het pashokje in neemt. Zijn de stoffen van dun materiaal en is de stof ademend? Kies in de zomer voor katoen, linnen en zijde!

Vergeet de schoenen niet!

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van iedere outfit. Net als dat je bij topjes op het materiaal let, is dit ook bij schoenen van belang. Veel mensen trekken bij hoge temperaturen hun flip-flops uit de kast, maar lang lopen op dit soort schoenen geeft al snel voetklachten. Investeer dus tijd in het uitzoeken van mooie, maar vooral ook goede, sandalen. Met een goed paar zomerschoenen voel je je zelfverzekerd in je zomerse outfit én krijg je geen last van je voeten terwijl je van terras naar terras slentert!

Veel Nederlanders zijn groot fan van de zomermaanden, maar niet iedereen is hier even goed op voorbereid. Wanneer je ervoor zorgt dat jouw kleding kast is gevuld met een aantal korte broeken, jurken, rokken, tops van ademend materiaal en stevige zomer schoenen ben jij klaar voor de warme maanden die ons te wachten staan. Fijne zomer!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief