Delen vinden we super lief

Wat is jouw jouw wens, droom of doel en ben je hier ook dagelijks mee bezig? Zet je gedachten en overpeinzingen om in actie en geef niet op! En dat laatste kan soms best tegenvallen. Want volhouden is niet voor iedereen weg gelegd. En precies om die reden is de Never Give Up Day op 18 Augustus in het leven geroepen! Een jaarlijks terugkomende themadag waar velen van ons baat bij zullen hebben! Want ben jij een doorzetter, of gooi je snel de handdoek in de ring?

ballet sporten, leren, nevergive up day, opgeven, doorzetten
Geef niet op. Er zijn te veel nee-zeggers, of negateivelingen die je zullen proberen te ontmoedigen. Luister niet naar hen. De enige die ervoor kan zorgen dat je het opgeeft, ben jijzelf – Sydney Sheldon

Never Give Up Day

Never Give Up Day is een jaarlijks terugkerend evenement die zovelen aanspreekt omdat het de uitgelezen kans is om iemand’s doorzettingsvermogen en vastberadenheid te complimenteren of aan te moedigen. Het is een bewustwordingsdag dat reeds op verschillende kalenderdagen in verschillende delen van de wereld werd opgenomen en nu ook in Nederland aandacht verdient! Zelf ben ik vrij standvastig als ik iets in mijn hoofd heb en zet mijn tanden er in. Of het afvallen is, een campagne tot een succes wil brengen, of als ik een doel voor ogen heb, opgeven is vaak geen optie en zet me er volledig voor in…

Totdat ik mijn doel heb bereikt en het moet volhouden en bijhouden…. daar ga ik dus de mist in. Qua gewicht ben ik dan ook een jo-jo’er, de sportschool bezoek ik met vlagen, het biologisch eten vind ik al snel te veel gedoe en met goede voornemens lukt het me om drie maanden vol te houden waarna de klad er in komt.

Never give up day

Never Give Up Day wordt gevierd als een waardering voor degenen die nooit opgeven en een dag waarop de wereld die belangrijke boodschap deelt en je eraan herinnert hoe belangrijk het is om nooit op te geven. Een perfecte dag voor mij dus. En hoe tof is het om andere te complimenteren met hun doorzettingsvermogen. Vaak geef je een iemand hiermee vleugels en een duwtje in de rug.

jojo, afvallen, never give up, we can do it
Never Give Up Day gaat over vastberadenheid om ons te helpen om de moeilijkste uitdagingen aan te durven gaan. Het gaat erom anderen te motiveren, onszelf te inspireren en om te onthouden dat we zelfs in moeilijke tijden, de meest moeilijke, door kunnen gaan.

Doorzetten, volharden, niet opgeven en slagen!

Je komt altijd voor beren te staan als je een doel voor ogen hebt. Het advies is dan ook om deze te zien als uitdagingen die jou wat leren. Loop er niet voor weg, maar ga eromheen, eronderdoor, eroverheen en als het moet er dwars doorheen. Onderstaand traject van mijn gewichtsverlies zegt eigenlijk wel genoeg. Zonder vol te houden zou het anders een hopeloze missie zijn.

jojo,investering in mijzelf

Belangrijk: het is fantastisch om je droom na te streven, het is immers niet voor niets een droom, ambitie en grote wens. Daarentegen betekent dat niet dat je nooit meer aan iets anders mag beginnen nadat je eenmaal een keuze hebt gemaakt! Je kunt ook echt gewoon stoppen met iets dat je energie kost! Zonde om je tijd en energie te stoppen in een project, relatie, energieslurpende vriendschap, of baan dat niet lekker loopt. Het doet soms wel echt pijn, aangezien je er vaak tijd, geld, of energie in hebt gestoken, maar het biedt ook kansen! Ik ben een doorzetter, maar ben zo blij dat ik een ander carriere pad heb gekozen en ontslag nam bij mijn vorige baan waar ik vast zat. Ook zijn we verhuisd en ben mijn dromen gaan najagen. Al met al ben ik dus een doorzetter in het nastreven van mijn wensen dat ik jou ook echt adviseer! Heb geen spijt van dingen die je niet hebt gedaan of die je hebt opgegeven zonder door te zetten.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief