Delen vinden we super lief

Vandaag vieren we dat we 7 jaar getrouwd zijn & zelfs 12 jaar samen zijn. Wow, deze “donzen” trouwdag is wel even een momentje. Na 5 jaar try-out wist je het zeker dat je mij voor altijd aan je zijde wilde hebben en vroeg je mij in Selva (Italië) ten Huwelijk. Vandaag 7 jaar geleden gaven we elkaar het ja-woord in het Tropenmuseum. Het was een trouwdag kay & marjobijzondere dag die we voor altijd zullen koesteren.

Weemoed op deze trouwdag

Elk jaar blikken we met weemoed terug op deze bijzondere trouwdag. We werden hier getrouwd door je eigen vader die voor 1 dag bevoegd was om ons in het echt te verbinden. Zo bijzonder dat de meest belangrijke man in jouw leven dit voor ons kon doen. We kozen niet voor niets voor het Tropeninstituut, want vanaf ons balkon aan de Linnaeusstraat keken we uit op dit monumentale pand. Het balkon waar we vele avonden hebben doorgebracht, wijntjes hebben gedronken, veel hebben gelachen en elkaar steeds beter hebben leren kennen. Hier is de basis voor onze relatie gelegd. Ik wist toen al dat jij de papa zou zijn van mijn kindjes en zie ons nu 12 jaar later.bende van vijf

De bende van vijf

In het restaurant naast ons huis (nu bekend als de biertuin, Amsterdam) hadden we ons 1e avondje uit. Ik was zelfs zo zenuwachtig dat ik een glas wijn omkieperde en ik mijn kansen gelijk zag vervliegen. Niets bleek minder waar. Bij de 1e blik en ontmoeting was ik verkocht en het bleek ook wederzijds te zijn. Het gevoel dat ik destijds had, kan ik eenvoudig terughalen. Ik ben nog steeds stapeldol op je. 12 jaar zijn we samen en hebben veel meegemaakt.

Ware liefde is meer dan kusjes en romantiek. Ware liefde is het overkomen van hobbels in de weg en dit samen aankunnen. Ware liefde is het onvoorwaardelijk van elkaar houden welke tegenslag we ook tegenkomen. Deze hobbels hebben we samen doorstaan. We zijn nog steeds elkaars beste maatjes en het meest bijzondere is toch wel dat we er drie maatjes bij hebben gekregen. Onze liefde is uitgegroeid tot een liefdevol gezin van vijf. Wie had dat ooit durven dromen, want de weg hiernaartoe was niet makkelijk.Mijn hubby

Papa uit duizenden

Je bent niet alleen mijn hubby, ik kan me ook geen betere papa voorstellen. Om te zien hoeveel jij van je kinderen en van mij houdt raakt me elke keer weer. Je bent mijn alles en kent mij door en door. Ik ben onwijs trots om je vrouw te mogen zijn. Nu al voor 5 jaar ben ik mevrouw Goedhardt en ik draag deze naam met heel veel trots! Natuurlijk hebben we als elk ander stel bonje, maken we het goed, vergeten het en lachen we er uiteindelijk over. Want wat kan ik je soms achter het behang plakken. Vooral als je je gelijk wilt hebben en het dan ook hebt.

Love you en ietwat extra op deze trouwdag

Jouw eerlijkheid, oprechtheid, humor, woordgrappen, vrolijkheid, positiviteit, steun en vooral doorzettingsvermogen inspireert me. Jij laat ook mij een betere versie van mezelf zijn.

Ik hou van je lieverd

Om onze trouwdag te vieren heb ik deze video voor je gemaakt. Het is een flashback op onze mooie jaren samen. Een greep uit 12 jaar fun en gekkigheid. En wat hadden we een jonge koppies hé!

Benamingen bruiloftsjaren – trouwdag

Aantal jaar getrouwd Benaming trouwdag
1 jaar Papieren bruiloft
2 jaar Kartonnen bruiloft
3 jaar Leren bruiloft
4 jaar Vruchten bruiloft
5 jaar Houten bruiloft
6 jaar IJzeren bruiloft
6 1/4 jaar Blikken bruiloft
7 jaar Donzen bruiloft
8 jaar Bronzen bruiloft
9 jaar Aardewerken bruiloft
10 jaar Tinnen bruiloft
11 jaar Stalen bruiloft
12 jaar Zijden bruiloft
12 1/2 jaar Koperen bruiloft
13 jaar Kanten bruiloft
14 jaar Ivoren bruiloft
15 jaar Kristallen bruiloft
20 jaar Porseleinen bruiloft
25 jaar Zilveren bruiloft
30 jaar Paarlemoeren bruiloft
35 jaar Koralen bruiloft
40 jaar Robijnen bruiloft
45 jaar Saffieren bruiloft
50 jaar Gouden bruiloft
60 jaar Diamanten bruiloft
70 jaar Briljanten bruiloft
80 jaar Eiken bruiloft

 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief