Delen vinden we super lief

vtechHet is voortaan elke dag feest bij ons thuis met de Kidi Lightshow Party! We hebben een ontdekking gedaan waar het hartje van mijn dochter heel snel van gaat kloppen. Dit is een musthave voor iedere meid die wel van een feestje houdt. Of voor als je kindje gek is van optreden, zingen, muziek en spelletjes spelen. En dat feestjes-gen heeft Yvette ook 50% van mij, dus je raadt het al… ik test het met plezier uit!

Partytime

Voor het mooiste feestje hoeven party-animals van 6 tot 12 jaar niet naar Ibiza, néé hoor, het feestje kan gewoon thuis gevierd worden. Martin Garrix, Armin van Buuren & Hardwell kunnen wel inpakken.

DJ Yvette neemt het met alle plezier over. Ze heeft een radio op haar kamer die dagelijks met veel plezier gebruikt. En daar is deze ‘Kidi Lightshow Party’ natuurlijk helemaal niets bij .

Disco bolVTech Kidi Lightshow Party - Karaokeset

De ouderwetse discobal brengt herinneringen met zich mee. Het stond zelfs nog op mijn eigen verlanglijstje in mijn jongere jaren. De ‘Kidi Lightshow Party’ gaat wel even een paar stappen verder dan deze oude discobol.

Het bevat echt zoveel fun in zo’n klein apparaatje. Ik ben er echt van onder de indruk. We zetten het even op een rijtje…

Bluetooth speaker

De Kidi Lightshow Party is een draagbare 9-in-1 Bluetooth speaker. Door het handvat aan de bovenkant is het makkelijk van locatie naar locatie te vervoeren. Wel zo fijn aangezien het feestje vaak verplaatst van slaapkamer, naar woonkamer en weer terug. Maar de échte verrassing is vele malen indrukwekkender! Vtcch heeft de Kiddi Lightshow voorzien van hoogstaande technologie, ofwel de discolamp!

  • Discolamp

En niet zomaar eentje, néée, deze discolamp roteert eindeloos en geeft de mooiste kleuren en effecten. Het heeft ook verschillende standen waardoor je elke kamer omtovert in een feestlocatie. Of slaapkamer, want er zit ook een relax stand op.vtech

Behendigheidsspelletjes

Een verrassende functie is ook wel de knop met diverse behendigheidsspelletjes en natuurlijk het dans- en beweegplezier. Ze kunnen zelf choreografieën bedenken, samen oefenen, vaardigheid trainen en dan… shinen als een echte ster. Alle ouders kunnen er klaar voor zitten; je kind zal zich ontpoppen als een echte ster dat diepe indruk op iedereen zal maken.

  • Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze VTech Kidi Lightshow Party Bluetooth® speaker houd ik gewoon zelf! Deze is echt te gaaf✨ Dit is het ultieme cadeau voor m’n meisje! Ik ben echt blij verrast! De hele kamer kun je omtoveren in een discoparadijs! Yvette (4) kan straks overal optreden en de speaker overal mee naartoe nemen! 💃🎤🎼Haar favoriete muziek kunnen we via Bluetooth, een mini sdcard, of met kabel van de telefoon afspelen. Dat wordt danspret met de coole disco-lichteffecten. Het is net een old-school discobal! 🚦🚥🚦🎶🎵 Ook kun je 3 behendigheidsspelletjes spelen. Deze 9 in 1 Bluetooth® maakt bij ons thuis van elke dag een feestje! Swing iT! Ook creëer je een geweldige sfeer op ieder feestje! Voordat ik hem inpak, test ik ‘m nu nog even stiekem zelf samen met manlief Romantisch liedje, discolights aan, gordijnen dicht en zwingen en zingen maar 💃🎤

Extra’s: FM-radio functie ~ ingebouwde instrumentale en gezongen liedjes ~ bijgesloten audiokabel ~ Bluetooth®-verbinding ~ microSD ingang ~ behendigheidsspellen ~ wekker ~ discolamp ~ handvat ~ echt tof! . . . . . 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

LCD-scherm

VTech Kidi Lightshow Party - Karaokeset

Het draagbare feestbeest is voorzien van een kwalitatief LCD-scherm waarop animaties worden weergegeven. Ook bevat het een FM-radio en ingebouwde instrumentale en gezongen liedjes. Via de bijgesloten audiokabel kun je iedere externe muziekspeler te koppelen. Hierdoor kun je ook de favoriete liedjes van de kinderen opslaan en via de smartphone of tablet afluisteren.

  • Bluetooth

Natuurlijk is connectie ook mogelijk via Bluetooth of via de micro SD-ingang om mp3-bestanden te beluisteren. We gebruiken het zelf vooral via bluetooth zodat onze spotify lijsten afgeluisterd kunnen worden.

Vtech – Kidi Lightshow Party

Wekker & klok

En ooit komt er een moment dat het feestje voorbij is. De Kidi Lightshow Party is dan een gewone wekker en klok. Voor mijn nachtbraker wel een goede aanwinst. Ze loopt momenteel nogal te spoken. Deze ‘Kidi Lightshow Party’ misstaat op geen enkel nachtkastje en zal mijn dochter bij het ontwaken meteen een boost geeft. Elke nieuwe dag is immers een feestje waard!

  • Topcadeau

Mijn dochter krijgt het met sinterklaas en dit is echt het ideale cadeau voor haar. En ik verklap hierbij dat papa en mama het s’ avonds nog even gebruiken om er een feestje van te maken. De glinsteringen op de muur zijn echt supertof!

Advies verkoopprijs: VTech Kidi Lightshow Party € 39,95 |

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!

 

 


Delen vinden we super lief