Delen vinden we super lief

Mijn dochter is niet bang om haar stem te laten horen en zwiert en zwaait vol trots met haar nieuwe microfoon. Met de kiddy lightshow party bouwt mijn dochter haar slaapkamer dagelijks om tot een discotheek. En als ze vroeg wakker is, zingt ze uit volle borst mee zodat de rest van het huis ook mee kan neuriën met de aanstekelijke liedjes…. om 6 uur s’ochtends….

Mijn dochter is gemaakt voor de showbizz. Die glanzende carrière in de spotlights laten we nog heel eventjes aan haar voorbij gaan. Dan neemt niet weg dat ze de sterren van de hemel kan zingen in haar eigen habitat. De collectie is uitgebreid met deze toffe microfoon genaamd de ‘Kidi Super Star Move!’

Dit bericht bekijken op Instagram

🎶Zing, dans, lach en zing, whoooohhhooo 🎵🎶 Het eten wordt thuis nu zelfs met de microfoon besteld… een kleine diva in de dop ♥️ En ook ik word beter in de mama-kom-aan-tafel-het-eten-is-klaar-RAP” 🙌 Whoop..Whoop… De Kidi Super Star Move is zo leuk 🎤 #risingstar #music #vtech #hiphop #musicislife #mtv #talent #producer #kidistar #love #model #producers #kidsmodel #colour #ochill #singer #hollywood #sterindedop #newmusic #thevoice #yvette #olivettedotnl #celebrity #mygirl #superstar #blogmom

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Talentenjacht

Voor mijn dochter is het niet nodig om voor een miljoenenpubliek te glanzen, shinen en performen. Opa, oma, papa & mama als publiek is voor haar vooralsnog voldoende. We kopen kaartjes voor haar show en plaatsen ons in het publiek, op de stoelen die ze voor ons heeft klaargezet. Mijn dochter heeft haar optreden naar een hoger level weten te brengen met de Kidi Super Star Move. Maar als we dan toch met alle ogen haar aankijken, wordt ze toch wel wat zenuwachtig…

Deze microfoon stond heel hoog op haar verlanglijstje. De kidi Super Star Move is een soort van microfoon speciaal gemaakt voor toppertjes van 6-11 jaar die niet bang zijn hun stem te laten horen. Er zit een begrenzer op waardoor het geluid te behappen is. Ze loopt er namelijk de hele dag mee rond en de volume aanpassen is soms echt wel even fijn!

Een microfoon met 8 features

De compacte “Kidi Super Star Move’ microfoon ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft verborgen geheimen! Het is ook wel een alleskunner waarin maar liefst acht functies zijn verstopt. Door te oefenen en de verschillende gadgets uit te proberen, is het een soort van persoonlijke coach. Ik hoor mijn dochter keer op keer het ritmegevoel oefenen met vier slimme spelletjes. Heel grappig en ook ontzettend schattig. Ook kan ze (met hulp van papa) haar favoriete liedjes streamen en omzetten naar een karaokeversie die ruimte biedt voor het eigen, unieke stemgeluid!

Feautures:

 • Iedereen wordt een superster met de Vtech Kidi Super Star Move
 • Vier ingebouwde liedjes of sluit een externe muziekspeler aan voor meer
 • Met de ‘Muziek Magie’-functie verwijder je de zang, zodat je mee kunt zingen met je favoriete liedjes.
 • Kleurrijke lichteffecten.
 • Vier grappige effecten om je stem te vervormen.
 • Opneemfunctie: Luister het terug nadat je je optreden hebt opgenomen.
 • Verbeter je ritmegevoel met spelletjes, oefen je uitspraak en nog veel meer.
 • Voeg realistische geluidseffecten toe om de sfeer van een echte show te creëren.
 • Een stevig en duurzaam design.
 • De microfoon heeft een ingebouwde speaker.
 • Let op: Het geluid is overigens wel wat zachter dan je zou verwachten, houd hier rekening mee. Voor mij prima, maar verwacht geen concert niveau qua geluid.

Een echte ster

Ook ik ben echt onder de indruk van dit speelgoed. Het brengt een serieuze show neer met realistische geluids- en lichteffecten. Samen met haar kiddy lightshow is de collectie compleet en zingt ze de sterren van de hemel.

Dankzij de aansluiting voor een externe muziekspeler, opnamefuncties en een stemvervormer met grappige effecten heeft ze volop speelplezier. We gaan zeer zeker nog heel veel optredens krijgen van dochterlief. En ik zie ook de geïnteresseerde blik van mijn zoontje. Dit kon nog wel eens een zangduo gaan worden….SHOWTIME!!

Advies verkoopprijs: VTech Kidi Super Star Move € 29,95. Verkoop- en productinfo: VTech Electronics Europe B.V., of klik hier.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief