Delen vinden we super lief

Deze feestmaand kunnen we niet genoeg leuke speelgoed items delen ter inspiratie. Of het nu voor Sinterklaas is, voor onder de kerstboom, of een kinderverjaardag… met de volgende top 5 Vtech speelgoed sla je zeker je slag!

1. Kidi voor de nieuwste generatie DJ’s

Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee kinderen hun eigen muziekcreaties kunnen maken. Noem deze stoere 12-in-1 alleskunner gerust professional gear maar dan in kinderuitvoering. Met deze Kidi DJ Mix kunnen kinderen Mixen, opnemen, crossfaden en zijn er wel tig andere mogelijkheden om zelf muziek te maken.

Dan is er nog een tweede topper, de Kidi SuperStar DJ Studio, hij heeft qua looks veel weg van de SuperStar Lightshow, maar kreeg een mixpad om zelf liedjes te mixen. De focus van deze gadget ligt vooral op het zelf inzingen van liedjes en die aansluitend mixen. Hoe tof!

2. Bounce op lama’s rug of pak de puppy

De wens van iedere kleine lama fan (en iedere ouder) komt uit met Wollie de Stuiter & Leer Lama. Als je gaat zitten op zijn ruggetje begint het snoezige beestje te bouncen, ofwel te stuiteren en geeft het uitdagende reacties. Goed vasthouden wel, aan het stevige handvat om haar koppie (gemaakt voor kleine kinderhandjes). Vervelen doet een ritje niet snel, want er zijn onderweg wel tig interacties. De lama heeft knisperende oren, rammelende kraaltjes en drie interactieve toetsen waarmee kleintjes kleuren, cijfers en vormen ontdekken.

De Pak me dan Puppy maakt zijn entree op een cool hoverboard, dat zegt misschien al genoeg. Zodra dit speelse vriendje geactiveerd wordt begint het feest. Door de ingebouwde sensors rijdt hij weg als je in de buurt komt, maar hij ontwijkt (ook door deze sensors) alle obstakels.

3. Styla, kleurrijk knuffelkontje

Styla Mijn Glamour Eenhoorn kreeg van haar bedenkers een magische toverstaf waarmee ze kleur aan zichzelf én de dag van haar baasje geeft. Eén druk op haar amulet is al genoeg om haar tot leven te brengen, spel en interactie te starten. Deze eenhoorn vertelt lieve woordjes, kwebbelt complete zinnen en kent heel veel liedjes. Zodra ze over haar snuit wordt geaaid, maakt ze contact met haar baasje. Met haar toverstaf geven die op hun beurt kleur aan haar hoorn, vleugels en ogen en manen.

4. Monsterlijke krachtpatsers vs snelheidsduivels

Snelheid is een belangrijke voorwaarde voor wie zoveel eeuwen moet overbruggen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen om die reden in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. Als dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze switchen, begint de ware battle tussen beiden. En die is alles behalve kinderachtig.

5. Vriendjes voor het leven!

Voor het zware werk moet je bij Ranger Rob, hoofdrolspeler in de Dino Avonturenset, zijn. Zijn vrachtwagen transformeert in een oogwenk tot compleet dinopark inclusief grote T-Rex. Rob en zijn dino’s leren kleintjes tellen en kleuren en misschien nog wel het aller allerbelangrijkste, wie je vriendjes voor het leven zijn!

Sprankel de Magische Eenhoorn loopt, beweegt haar vleugels, hoofd en kan zelfs zingen. Ze komt niet alleen, maar neemt Floortje Fee en baby eenhoorn mee. Floortje zorgt voor nog meer plezier als ze op Sprankel’s rug plaatsneemt en de twee al lopend de oren van je hoofd kletsen! En je kleintje, die kletst natuurlijk mee.

Tot slot

Met bovenstaande Vtech speelgoed tips ben je weer goed op de hoogte van de huidge speelgoedtrends. Succes met je keuze!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief