Delen vinden we super lief

De speelsets van de Vrolijke Vriendjes van VTech blijven ons verrassen. De collectie is uitgebreid waardoor de wereld van Vrolijke Vriendjes steeds groter wordt! Met maar liefst drie nieuwe speelsets prikkelen de speelsets de grote fantasie van kinderen en wordt de ontwikkeling gestimuleerd voor kleintjes van 1 tot 5. Hoe fijn is het dat de nieuwste items zich laten combineren met eerder verschenen speelsets. Mijn oog viel op de gave, dappere Draak Daan, met op zijn rug Roan de Ridder en Luca de Babydraak. De ridder en prinsessen rollenspellen kunnen weer uit de kast getrokken worden.

Vrolijke vriendjes, glamper, brandweerwagen , draak, ridder
Spelen met goed speelgoed waarbij kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan

De draak loopt waggelend en beweegt vrolijk over de grond, spuugt vuur en wappert met zijn vleugels. Dit leuke speelgoed is voorzien van het slimme Magic Point, dat reageert op elk Vrolijk Vriendje dat een lift wil. Als je de poppetjes boven op de draak klikt, gebeurt er van alles. Tijdens onze ridder en prinsessen vakantie was dit fantastisch speelgoed voor onze kleine bandito. Hij ging er helemaal in op en bleef nieuwe features ontdekken.Vtech snapt helemaal wat kinderen aantrekt in speelgoed!

Vrolijke vriendjes, glamper, brandweerwagen

Magische Glamper

Naast de toffe draak is er ook de Magische Glamper in de Vrolijke vriendjes collectie met een scala aan accessoires. Dit speelgoed biedt pure luxe voor de verwende kampeerder en het luxe Vrolijke Vriendje. Papa, mama en baby gaan ermee op reis, maar de rijkdom wordt vanzelfsprekend gedeeld met eerder verschenen Vrolijke Vriendjes.

Vrolijke vriendjes, glamper, brandweerwagen

Dankzij het Magic Point op de bestuurdersplek komt de interactie op gang. De Bla Bla Blocks van Vtech was ook al favoriet bij onze dochter toen ze kleiner was waardoor we weten dat dit een succes is voor kleine ontdekkers.

Brandweerwagen

Vrolijke vriendjes, glamper, brandweerwagen

Een andere vondst is de 2-in-1 Brandweerwagen die tot in detail is uitgedacht en rijdt zomaar de wereld van Vrolijke Vriendjes binnen. Het lijkt een gewone brandweerauto, maar zodra hij openklapt, komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn! Ook de kazerne heeft dat de speciale Magic Point, waarop alle Vrolijke Vriendjes reageren.

Winactie Vrolijke vriendjes

2 in 1 Brandweerwagen € 59,95. Druk op de 3 knipperende toetsen en maak kennis met leuke weetjes over de brandweer. Inclusief Bob, Benthe, helikopter, mini-brandweerwagen en afneembare ladder.

Actie, reactie, liedjes en heel veel wijsheid; Deze Vriendjes zijn en blijven een onvermoeibare inspiratiebron voor guppies in ontwikkeling. Voor de aankomende feestdagen fantastisch speelgoed. En hoe leuk, we mogen een VTech Vrolijke Vriendjes Dappere Draak t.w.v € 44,95 cadeau geven aan één van onze lezers.

Je doet mee door een reactie achter te laten onder het Facebook Winactie bericht. De winnaar maken we aankomend weekend bekend via een DM. Let er wel op dat je binnen 48 uur reageert anders wordt er een andere winnaar, of winnares geselecteerd! Veel geluk gewenst!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief