Delen vinden we super lief

Een beetje karakter, daar houden we van! Codi Mijn RoboDino Is daarom ook een grote favoriet bij ons thuis! Deze stekelige gangmaker zal voor heel veel feestjes zorgen! Eén ding staat vast: we zullen niet de enigen zijn die deze leukerd met liefde adopteren. En ook de jury van Speelgoed van het Jaar Nederland kon Codi niet weerstaan en heeft dit leuke speelgoed de nominatie ‘Speelgoed van het Jaar 2019’ gegeven.

Een dansende dino, wie wil ‘m niet?

Toch is Codi geen suikerzoete dino, maar zit vol humor. Zijn stemming wordt ook door jouw kindje bepaald, Codi laat zich namelijk programmeren via de stekels op zijn rug. Dat is nog eens interactie en een toffe uitdaging voor jouw wizzkids van 2-5 jaar! Hier kun je immers niet vroeg genoeg mee beginnen!

Dankzij de verschillende combinaties die gemaakt kunnen worden, krijgt jouw kleintje Codi met gemak aan het bewegen en brullen. Met of tegen elkaar, als echte dino’s, het kan gewoon. Codi kent ook liedjes, houdt van muziek en heeft een gevoelige kant. Soms is hij blij, maar af en toe ook moe of een beetje sikkeneurig. Net als mijn eigen kinderen.

Coderen met Rugstekels

Met negen bijgeleverde rugstekels kan jouw kleintje 27 verschillende combinaties maken. Samen met de in Codi’s DNA verpakte eigenschappen in muziekstijl, gevoel en karakter kun je alle kanten op! Zo komen de stemming, emoties en muziekstijlen van Codi tevoorschijn. En als je drukt op de Dino-danstoets komt de gangmaker in de kleine dino bovendrijven. Hij beweegt zijn poten en hoofd, opent zijn mond en toont emoties. er valt veel te ontdekken door kleintjes!

Ook kent Codi wel 32 liedjes en leert hij jouw kleintje alles over vormen en kleuren. De stekels worden opgeborgen in zijn dino ei, zodat ze niet kwijt kunnen raken. Wel ene fijne gedachten aangezien onze kinderen er altijd mee vandoor gaan! Ontzettend leuk speelgoed waar je kindje veel van leren net als de Vtech kangoeroe.

Advies verkoopprijs: VTech Codi Mijn RoboDino € 44,95.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief