Delen vinden we super lief

 VTech Bla Bla Blocks speelhuis. Origineel en uitdagend speelgoed, dat zijn de Bla Bla Blocks. Dit zijn interactieve blokken die praten en waar je kindje niet bij weg te krijgen is! Het brengt een compleet nieuwe dimensie aan het spelen met blokken. We schreven al eerder over de Bla Bla collectie en toen was ik al zeer getriggerd.

Ontdekking

VTech is de eerst producent van educatief speelgoed, die op de markt komt met blokken die reageren op bouwers. De vertrouwde basis van creatief denken, ruimtelijk inzicht en pure fantasie krijgt een toffe nieuwe dimensie bij de lancering van de Bla Bla Blocks. Ze hebben het weten te bewerkstelligen dat het spelen met blokken anders bekeken wordt. Het is een combinatie van blokken, duplo en interactief spelen. Dat maakt het speelgoed zo magisch.

Drie variaties met en winnaarblokken die praten Vtech

Bla Bla Blocks zijn verkrijgbaar in drie variaties en elke set stimuleert de fantasiewereld, maar ook de woordenschat van kleintjes. Als Lucas er mee speelt kletst hij het na en heeft echt connectie met het speelgoed. Met de Bla Bla Blocks Dieren, De Vrachtwagen en het Speelhuis, oefenen peuters en kleuters van 1,5 tot 5 jaar hun fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. De mooiste creaties worden er in elkaar gezet!

En tijdens de verkiezing Speelgoed van het jaar 2018 is het ‘Bla Bla Blocks – Speelhuis’ uitgeroepen tot de Winnaar, in de categorie 0 tot 3 jaar.

 VTech Bla Bla Blocks speelhuis. Stimuleren

De Dieren, Vrachtwagen en het Speelhuis komen werkelijk tot leven! Je kleintje wordt ongemerkt op vele fronten gestimuleerd. In elke set zit er slimme elektronica verstopt waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, worden herkend. Ze maken dan grappige, leerzame reacties en geven knipperende lichtjes

Makkelijk en voorspelbaar is het speelgoed nooit. Je kindje ontwikkeld op elk niveau, stap voor stap en leert alles over letters, kleuren, vormen en dieren. ‘Never a dull moment’ met meer dan 80 zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes. Pret gegarandeerd.

Verschillende sets

Meerwaarde biedt VTech door meteen een complete lijn in Bla Bla Blocks beschikbaar te stellen. Van eenvoudig en prikkelend voor piepjonge bouwers, tot uitdagend voor kleuters die al iets meer kunnen.theeset vtech

De sets zijn allemaal compatible, waardoor je de sets kunt sparen. Is je kleintje uitgespeeld met de eerste set, Bla Bla Blocks – Dieren, dan kun je het aanvullen met de  vrachtwagen of het Speelhuis. Op basis van wilskracht en pure fantasie of met de bijgeleverde bouwkaarten is van de vrachtwagen een kraanwagen en van het speelhuis zelfs een robot of trein te bouwen.  Je kindje heeft voor een lange tijd heel veel plezier mee!

VTech Bla Bla Blocks Dieren € 19,95
Bla Bla Blocks Vrachtwagen € 32,95
Bla Bla Blocks Speelhuis € 44,95. 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief