Delen vinden we super lief

Ons meisje is gek op helikopters. Misschien komt het wel door het kinderliedje wat we altijd zongen bij babyzwemmen. Dus toen ze van mij een nieuwe ‘Toet Toet auto’ mocht uitzoeken was het niet vreemd dat ze koos voor Harvey Helikopter. Die staat vast garant voor uren speelplezier.

Zingend en swingend het voorjaar in

Er zijn weer 7 nieuwe Toet Toet auto’s van VTech. De vrolijke autootjes zijn stuk voor stuk vrolijke karaktertjes die kunnen zingen en bewegen. Wat is er voor onze kleine mini me’s nou leuker dan interactief speelgoed?! Onze kleine meid is in ieder geval gek op speelgoed waar geluid uit komt. De nieuwe karakters zijn bijvoorbeeld Amir Ambulance, Tygo Takelwagen en Ronnie Raceauto.

Maar het zijn dus niet alleen auto’s, want Amelie’s nieuwe vriendje is een super schattige helikopter. Net als bij de andere zes nieuwkomers wordt er met één druk op de knop vrolijk gezongen. Ook leuk voor kleine zus want deze autootjes gaan makkelijk nog een rondje mee.

Let op: een echte Toet Toet Siem Safaribus

Ter promotie van de nieuwe Toet Toet auto’s rijdt er vanaf deze week een echte Siem Safaribus door Nederland en België. Wat is er nou leuker dan je favoriete autootje gewoon op straat tegen te komen?! Levensgroot en met een grote verrekijker op het dak. De roadtour gaat richting Nationaal Park de Hoge Kempen, Pretland en diverse locaties van Monkey Town. De eerste 20 bezoekers krijgen één van de nieuwkomers cadeau. Maar ook voor de rest is er een leuke verrassing (zolang de voorraad strekt).

Siem Safaribus

Dit bericht bekijken op Instagram

Toet Toet 🚐 Ontmoet de Siem Safaribus. De komende weken rijdt deze héle grote Toet Toet Auto langs de ToyChamp winkels. Kom op bezoek bij Siem en neem je eigen Toet Toet Auto mee voor een onderhoudsbeurt! 🔧 De eerste 20 bezoekers krijgen bij deze beurt ook nog een nieuw vriendje: 1 van de 7 nieuwe Toet Toet Auto’s gratis! En we hebben nog veel meer leuke acties in petto… zien we je dan?👋🏼

Een bericht gedeeld door ToyChamp Nederland (@toychampnederland) op

Op de foto met Siem Safaribus

De kans is groot dat je Siem ergens tegen komt rond Pasen en de meivakantie. Vergeet dan niet om samen met Siem op de foto te gaan. Super cool natuurlijk om een foto te hebben met een levensgrote speelgoed auto.

Nog leuker is dat je er een mooie prijs mee kan winnen. Post je foto op Instagram met de #toettoetauto. De 20 leukste kiekjes krijgen een Toet Toet Auto’s prijzenpakket ter waarde van €50,-! Kijk even op de site van Toet Toet Auto’s voor meer informatie over de Roadshow.

Winactie!

Het houdt niet op want wij mogen ook wat leuks weggeven. Wil je jouw kleintje ook blij maken me een schattige helikopter? Doe snel mee! Laat een berichtje achter onder deze blog of onder de winactie post op Facebook. Wie weet hebben jullie er binnenkort een vrolijk zingende helikopter bij. Natuurlijk kan je hem (of één van zijn vriendjes) ook zelf aanschaffen. De adviesprijs van deze vrolijke jongens is €8,95 per stuk.

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief