Delen vinden we super lief

Monkey Town DiemenJahoor “I did it”. Vanmorgen heb ik 3 kinderen in mijn wagen geladen en  richting Monkey Town vertrokken. Hier zou ik mijn thuiswerkdag tijdens de schoolvakantie vertoeven. We zijn fervent bezoeker van alle soorten en maten speelparadijzen. “TunFun, family active, Ballorig”. Het lijkt wel alsof ze als paddenstoelen uit de grond gestampt worden. Deze mama hoor je daar niet over klagen hoor , ik denk geen enkele moeder… Ik kon mijn ding doen… tenminste….

Geklim & geklauter in Monkey Town

Monkey Town Diemen

Niets is er fijner dan dat je kids de grootste pret hebben en bekaf mee naar huis gaan. Toen ik rondkeek, zag ik moeders om me heen kletsen, netflixxen, bellen en ook net als mij….”werken”. Nouja werken… ik was iets te overmoedig. Mijn kids zijn 4, 3 & 1, natuurlijk krijg je niets gedaan. Ik heb wel hoogmoedig ingelogd en mijn laptop opengeklapt. Ik was begonnen te werken aan een project, maar daar staken mijn kinderen al snel een stokje voor. Bij elke “mama”kreet, keek ik om. En laat ik je vertellen dat dat om de minuut was. Het is namelijk kerstvakantie, code geel buiten en woensdag. Alle elementen voor een overvolle monkeytown…. Dan maar in de avonduren mijn werk afronden, no worries…PLAYTIMEMonkey Town Diemen

Moms united

Met drie kids op stap is niet vanzelfsprekend. Het duurde een eeuwigheid voor we vertrokken. Wat was ik blij dat ik hulp kreeg van Nubia die vanmorgen gezellig koffie kwam drinken. Jasjes aan, schoenen, appeltje, koekjes, melk, luiers…Aan alles werd gedacht. Het verliep gesmeerd, ik waande mij “power mama”. Ook in Monkey town gedroegen ze zich voorbeeldig met af en toe een oerkreet vanuit de verte. De reden? -> iemand had een blok afgepakt.Monkey Town Diemen

Ik was nog even pissed-off omdat Yvette na veelvuldig gewaarschuwd te zijn, toch de Fristi om donderde en alles er onder zat. Grrrr. Lucas begon te huilen, Olivier te jengelen, oh man…. “waar ben ik aan begonnen”, dacht ik even. En dan zijn moms-united. Er schoot gelijk een reddende engel te hulp.

Wij monkey-town ouders begrijpen elkaar. “You rule”, onbekende mama. Gelijk een goed voornemen voor mezelf; ook vaker moeders te hulp schieten, het is zo fijn en onverwacht! De kinderen zijn gewoon uitgeput na 4 uur rennen, vliegen, klimmen en klauteren. tijd om naar huis te gaan en een dutje te doen.Monkey Town Diemen

Monkey Town Diemen

Voor alle lezers uit Diemen en omstreken is deze locatie van Monkey Town een aanrader. Ze zijn recent nieuw geopend met een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. Ik wist niet wat ik zag. Het was ook niet alleen een klim en klauter stellage, maar aan alles was gedacht. De aankleding, een top menu kaart, leuke bediening, de speeltoestellen.

Onze kids konden klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van vele glijbanen, bouwen met super lego, spelen in de ballenbak, springen op trampolines en voet/basketballen in de extra grote voetbalkooi. De keuze is reuze. Je begrijpt dat ik hier dus wel even zat. We waren er al om half tien om vervolgens om 2 uur uit te klokken met doodvermoeide kindjes.

Video impressie

Mamarazzi had natuurlijk de camera in de buurt. hierbij een leuke video impressie van de recent geopende vestiging van Monkey town.

Mama is in controlMonkey Town Diemen

We zaten nabij de grote peuterhoek waar ik goed overzicht had over de spelende kindjes. Dit overzicht beviel me goed. Ik heb enkele emails kunnen beantwoorden toen kleine Lucas in slaap was gevallen en de 2 oudsten het klimrek bestormden.  Ze waren nog wilder dan het weer buiten, oeff.

De stoelen zitten fijn, niet van die plastic kuipjes die ik elders vaak tref. En eindelijk een menukaart die meer keuze heeft dan een frikandel en patat. Ook broodjes tonijn, carpaccio  en tosti’s staan op het menu. Er waren zelfs bananen en appels beschikbaar. Onze lunch bestond uit poffertjes, patat en een tosti. Lekker onverantwoord, maar ach het is vakantie.Monkey Town Diemen

Extra’s

Als extra activiteit biedt Monkey Town Diemen een gratis 1e lasergame- spel aan, mijn kids waren nog ietwat te klein, maar voor de oudere kindjes super tof. Ik denk dat ik hier wel vaker ga komen en heb gelijk een tien-rittenkaart gekocht voor 55€.  De entreeprijs is 7,50€ dat volgens mij standaard is. Kom je voor 11:30 dan is de entreeprijs €4,50 (buiten de vakantieperiodes) Geen idee of dit ok prijzen zijn in vergelijking met andere indoor speelparadijzen, maar vind het helemaal goed. Monkey Town Diemen

Ps. deze locatei is te volgen op de Monkey town Diemen  facebookpagina
Ook andere locaties hebben vaak hun eigen facebook pagina en social media accounts.

Zijn jullie speelparadijs fans? Ik dacht zelf ooit van niet. Buiten de drukte, geschreeuw van kids en hectiek om bevalt het me uitermate goed. kindjes blij, mama ‘even’ een zen momentje en ook veel pret met de kinderen. Wat wil je nog meer 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Monkey Town Diemen


Delen vinden we super lief