Delen vinden we super lief

Bankhangen, luilakken en lummelen is voor even leuk, maar levert nooit de beste energie op. Ik vind het als moeder dan ook fijn als mijn kinderen in actie komen en gaan zingen, dansen en springen! Van jongs af aan stimuleer ik mijn kinderen om te bewegen. Vtech snapt dit en prikkelt maar wat graag het brein van kleintjes om ze vervolgens in actie te krijgen! En met het spelenderwijs combineren van leren en bewegen kun je uiteraard al heel vroeg mee beginnen! We delen dan ook graag onze nieuwe Vtech Kangoeroe vondst die we hebben uitgetest!

Plezier in bewegen

De Spring & Speel Kangoeroe is dé trigger waarmee plezier in bewegen een boost krijgt. “Jumpen, knuffelen” en onderweg ook nog “leren” is wat deze knuffelkont teweeg brengt! Mama Kangoeroe trok gelijk mijn aandacht en die van kleine Lucas(3) al helemaal! Het is een zacht, energiek pluche vriendje met een lieve snoet en een hoge aaibaarheidsfactor.

Het is een spring & Speel Kangoeroe die op zijn plek springt. Dat maakt het zo leuk en grappig om mee te spelen. Bewegen wordt gelijk leuk en ik zag mijn zoontje al gierend door de kamer rennen en mee springen!

Multitaskende mama Kangoeroe

Mama kangoeroe is een multitasker en maakt naast het springen ook tijd vrij om haar kleintje (1 tot 4 ) van alles te leren. Het is een perfect cadeau voor mijn jongen die maar wat graag op ontdekking gaat! Ze kent meer dan 50 melodietjes, liedjes, geluiden en zinnetjes en kan ook praten. “Mama is lief” herhaalt mijn zoontje dat me toch wel laat smelten! Ze waren gelijk beste vriendjes en kangoeroe gaat overal mee naartoe!

De baby Kangoeroe zit veilig en warm in haar buidel en brengt gelijk de zorgzame kant in ons ventje naar boven! Mama en haar baby maken contact als de baby in haar buidel wordt geplaatst. Ze reageren liefdevol op elkaar als er bijvoorbeeld kusjes worden gegeven. Laat de rollenspellen maar beginnen, heerlijk!

Onze mening

We zijn er heel enthousiast over. Vooral omdat er in 1 speelgoeditem zoveel features verstopt zitten! Muziek, weetjes, liedjes, actie & reactie zorgt voor veel beweging en plezier. En met name de hart-toets, Kangoeroe-toets en muziek-toets is een ontdekking! En het spring en stop spel is te grappig!

Kortom de Spring & Speel Kangoeroe biedt kwaliteit voor eindeloos knuffel-, spring- en leerplezier. Het is een doordacht concept dat duurzaam is en jaren mee gaat! Een fijne wetenschap, wanneer het om echte vriendschap draait.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief