Delen vinden we super lief

hasbro spellen cadeautipBij opa en oma thuis werden altijd snel de dobbelstenen uit de kast gehaald voor een gezellig potje Yahtzee. Of Rummikub, of Cluedo of ‘gewoon’ een stel kaarten. Eigenlijk maakte het niet uit wat er op tafel kwam, het was altijd gezellig om samen een gezelschapsspel te spelen. Tegenwoordig spelen we vooral spellen in pocketformaat op de camping. Dan spelen we meestal door totdat mijn man definitief gewonnen heeft en met een goed gevoel kan slapen.

Gezelschapsspel voor de kids

Met dit druilerige grijze weer is het heerlijk om met de hele familie lekker warm binnen een gezelschapsspel te spelen. Even geen tablets en telefoontjes maar gezelligheid met het gezin. Rond en tijdens de feestdagen is het zò leuk om spellen te spelen en te geven. Gelukkig is er keuze genoeg!

hasbro spellen

Een cadeautje voor iedereen

Sinterklaasavond vieren we de laatste jaren vaak met mijn schoonfamilie. Opa Piet neemt taart mee want hij is op dezelfde dag jarig als Sinterklaas. Wij eten met de hele familie soep en worstenbroodjes. Lekker Brabants.

En de kindjes krijgen bijna geen hap door de keel omdat ze vol spanning wachten totdat de buurman (uhhhh ik bedoel natuurlijk Piet) een paar keer hard op de deur klopt. Ik vind het altijd leuk om een gezamenlijk cadeau in de zak te doen voor de nichtjes. Een goed spel is dan natuurlijk een topcadeau voor het hele gezin.pie face cannon hasbro

Pie Face Cannon

Dit jaar gaat ‘Pie Face Cannon!` van Hasbro Gaming in de zak. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dus mijn nichtje van 5 kan lekker los gaan met het slagroomkanon. Maar het is leuk voor jong en oud. Dus als de kids naar bed zijn kan je gewoon met z’n tweetjes doorspelen. Dit spel staat garant voor een hoop lol en de slappe lach. Het idee is simpel:

pie face cannon hasbro

pie face cannon hasbro

  • Playtime

Eén speler richt het kanon op de tegenspeler. Klaar…. en schieten maar! De ‘schietschijf’ probeert natuurlijk te voorkomen dat hij of zij een lading slagroom in zijn gezicht krijgt. Gelukkig wordt hij daarvoor geholpen door de rode zwaaihand. Dè ingrediënten voor een middagje dubbel te liggen van de lach. Ik twijfel nog of ik er vast een spuitbus met slagroom bij koop of dat ik het risico ga vermijden om zelf onder de slagroom te zitten.

Speach Breaker

Voor basisschool kinderen slaag ik altijd wel met cadeautjes. Oké de ene keer is het een groter succes dan de andere keer maar ik kom er wel altijd uit. Lastiger vind ik het om iets leuks te kopen voor tieners.

speech breaker hasbro

Te oud voor de poppen en de blokken…. Gelukkig zijn er heel wat leuke gezelschapsspellen voor de wat oudere meiden en jongens. Ook weer zo een hilarisch spel is Speach Breaker. Maak je maar eens verstaanbaar terwijl je microfoon en koptelefoon je aan alle kanten tegenwerken.

  • Verslaggever

Je bent een verslaggever die met de beste bedoelingen zich duidelijk probeert te maken. Ondertussen hoor je je eigen woorden vertraagd en vervormd terug. Probeer dan nog maar eens om een samenhangend verhaal te vertellen!

Oh ja, je mag de woorden die op het kaartje staan niet gebruiken terwijl de tijd doortikt. Dit gave spel is lekker voor onszelf. Ons kleine meisje vond het ook erg interessant maar moet nog een jaar of 12 wachten voordat ze mee kan spelen.

Video impressie Hasbro

Gezelschapspel als cadeau in de decembermaand

Volgens mij kan ik met deze spellen wel voor de dag komen. Genoeg speelplezier voor een avondje lachen, gieren, brullen met het gezin. Heerlijk toch om samen de slappe lach te hebben! Wij hoeven ons niet te vervelen tijdens de kerstvakantie! Maar er zijn nog veel meer spellen voor heel wat uurtjes vermaak. Niet alleen op de camping maar zeker ook tijdens de koude winterdagen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief