Delen vinden we super lief

De 4e editie van de Grote Pubquiz in de Melkweg Amsterdam was een groot succes zoals je hieronder kunt zien in de videoimpressie. Afgelopen jaren was ik chef-jury en voor het eerst stonden we met teams in de zaal mee te quizen. En wat was het leuk! De avond was gevuld met quizende, dansende en lachende teams, waarbij de opzwepende band ‘The Night Flight’ er een extra feestelijke avond van maakte! Met dank aan alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers hebben we Stichting Semmy mogen ondersteunen. 

Samen staan we sterk

De krachen van zowel LC Amsterdam ‘t IJ & Leo Club Amsterdam werden gebundeld, waarbij alles uit de kast werd gehaald om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenstamkanker. Dat is hard nodig. De kans op genezing is helaas nog 0% en wat zouden we graag van die ‘0’ af zijn! (nb: onbekend met de Lions? Lees dan vooral deze blog)

De grote Pubquiz

“Wie weet er alles, van echt allerlei onderwerpen? Wie heeft Triviant al drie keer uitgespeeld? En wie lacht er om de Slimste Mens? “De fanatieke pubquizers en spelletjes fanatiekelingen die hier ‘Ja‘ op hebben geantwoord, waren alle aanwezig in een goed gevulde Melkweg.

Voor de 4e keer stond afgelopen donderdag 28 maart de Melkweg in Amsterdam in het teken van De Grote Pubquiz en het dak ging er af. Het waren spannende rondes met leuke vragen. En er waren vooral heel veel prijzen te winnen. Oók voor de kiezers die als allerlaatste eindigden…

Met dank aan vele sponsoren was er veel te winnen waardoor de lootjesverkoop voor een extra omzet heeft gezorgd. De hele avond werd georganiseerd door vrijwilligers dat het nog bijzonderder maakte. Geweldige vragen, mooie prijzen en uiteindelijk hebben we een flinke bijdrage aan het goede doe kunnen leveren. Het kan haast niet beter!

Videoimpressie De grote pubquiz

De opbrengst komt ten goede aan stichting Semmy

Stichting Semmy werd opgericht door de ouders van Semmy, die net als nagellak-held Tijn, de ongelijke strijd tegen hersenstamkanker niet heeft kunnen winnen. De kans op genezing is helaas nog 0% waar iedereen heel graag verandering in ziet. Met de deelname aan De Grote Pubquiz steunde iedereen het goede werk van deze stichting. En het blijft niet enkel bij de actie van onze Lionsclubs. Meer dan 12.000 leden in het geheel land hebben de stichting omarmd en zet zich voor hen in tijdens een landelijke actie in april.

De Grote pubquiz melkweg, lion, stichting Semmy

Startschot Lions Actieweekend

Meedoen is belangrijker dan weten

Het was een spectaculaire avond met tafels vol deelnemende teams, veel entertainment met een bekende DJ en livemuziek van high-energy feestband The Night Flight. En natuurlijk waren de prijzen fantastisch. En dankzij Subway was er ook dit weer de mogelijkheid om voorafgaand aan de pubquiz een hapje te eten in de Melkweg.

Zes redenen om volgend jaar weer mee te doen de grote Pubquiz 2020

1. Maak wat moois van je donderdagavond voor een belangrijk doel
2. Leuker en makkelijker wordt teambuilding niet
3. Aanschuiven bij een lekkere hap direct na het werk
5. Maak kans op geweldige prijzen voor jou en je team
6. De hele avond voetjes van de vloer met livemuziek van The Night Flight

De Grote Pubquiz is een initiatief van en wordt georganiseerd door Lionsclub Amsterdam ’t IJ en de Leo Club Amsterdam.

De eerste (2016) en 2e editie (2017) was georganiseerd voor Stichting Babyspullen, de 3 editie 2018 voor Uitgestelde kinderfeestjes en dit jaar voor stichting Semmy.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief