Delen vinden we super lief

De grote pubquizOp maandag 26 maart vond de derde editie plaats van de grootste Pubquiz van Amsterdam. In de Melkweg is het dak eraf gegaan, waar alles in het teken stond van de grote pubquiz, waarbij de gehele opbrengst naar Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes gaat. Het was een feest waarvoor vele feestjes georganiseerd kunnen worden.

Groot feest bij De grote Pubquiz

In totaal waren er meer dan 45 tafels aanwezig in de grote zaal van de Melkweg, De organisatie heeft man en macht weten te verzetten om de zaal te vullen met ambitieuze teams. Want hoe meer tafels er gevuld zijn, hoe meer kinderen in Amsterdam blij gemaakt kunnen worden met een eigen kinderfeestje. De Grote Pubquiz was een avond vol live-entertainment en spannende vragen met quizmaster Koos van Dijk (dé ex-manager van Herman Brood). Bovendien maakten alle teams kans op hele mooie prijzen. Ook dit jaar was de prijzenpot dankzij sponsoren weer rijkelijk gevuld. De strijd gaat om een oesterproeverij bij Zilt en Zalig, een driegangen-diner bij Enoteca of een teamclinic helicoptervliegen bij HeliCentre! Hoe tof is dat. Er werd gegrinnikt, gelachen en geswingd op deze fijne avond vol gezelligheid.

Lees ook: De Grote Pubquiz 2018 IN DE MELKWEG is een feest vóór vele feestjes

Meedoen is belangrijker dan wetenDe grote pubquiz

Babbelaars, bollebozen en betweters. Hockeyteams, vriendengroepen, collega’s van de administratie. Ze waren allemaal welkom om te delen wat ze weten, in teams niet groter dan 5 personen. Teams konden direct van het werk aanschuiven. Voor een vast bedrag per team kon je voor aanvang van de quiz zelfs een tafel met hapjes bestellen. De kosten waren €175,- per tafel inclusief een hapje voor 5 personen en €125,- voor een tafel zonder hapje. De opbrengst ging allemaal naar het goede doel! Dit werd mogelijk gemaakt door Subway en vele andere sponsoren. Kaarten waren verkrijgbaar via www.degrotepubquiz.amsterdam, een website speciaal in het leven geroepen voor deze feestelijke avond. Houdt deze website dan ook in de gaten, want er komt zeker een 4e editie.

Video Impressie De grote Pubquiz

Vrijwilligers De grote Pubquiz 

de grote pubquiz

De Grote Pubquiz is een initiatief van http://www.lionsclubamsterdamhetij.nl/, om Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes te steunen. Samen met de leden van deze club, waar ook ik lid van ben, hebben we dit grootse evenement neergezet. Als chef jury hebben we het die avond goed weten te managen en een zaal vol blije gezichten mogen aanschouwen. Het was soms echt even aanpoten om alle vragen goed te controleren en de uitslagen te verwerken in de computer die alles netjes voor ons uitrekende. De quiz zat strak in elkaar en de muziek ronde zorgde voor een swingende menigte op de goed gevulde dansvloer van de melkweg.  We kijken terug op een fantastische avond met een prachtige opbrengst van €4230,- voor het goede doel. Dat is waar we het uiteindelijk voor hebben georganiseerd.

Ook waren er journalisten aanwezig in de grote zaal van de melkweg. Heb je het artikelen in het parool al gelezen? Dat is voor Lions Nederland toch weer een leuke opsteker en chapeau aan het team dat de schouders eronder heeft gezet om het tot dit grote succes heeft weten te brengen.

Lees ook: Foetelen voor het goede doel

We hopen aankomend jaar weer een fantastische editie neer te kunnen zetten en hopen jullie te mogen verwelkomen. “The more the merrier”!

De eerste 2 edities werden georganiseerd voor stichting babyspullen Lees Ook: Stichting Babyspullen …omdat elk kind recht heeft op een goede start. Wij spraken met Marjolijn

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

de grote pubquiz


Delen vinden we super lief