Delen vinden we super lief

BYD (Build Your Dreams) is één van de grootste elektrische en hybride autoproducenten ter wereld. Het is een toonaangevende fabrikant dat zichzelf profileert als een pionier en innovator op het gebied van elektrische mobiliteit. Het heeft een sterke aanwezigheid verworven in de binnenlandse Chinese markt en laat internationaal al veel van zich horen. In Nederland organiseerde BYD recent een NEXT LEVEL brand launch experience event: The Manifest. Als auto- en noviteiten liefhebber keek ik mijn ogen uit!

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk
BYD blinkt uit op verschillende gebieden als een van de grootste elektrische en hybride autoproducenten ter wereld:

Build Your Dreams

Build Your Dreams verwoordt precies waar het automerk voor staat: het najagen van grootse dromen. Want hoe groter de droom, hoe groter de verandering die het inspireert. BYD droomt zelf van een betere toekomst, waarin onze eigen wens om te willen reizen, ontdekken en bewegen, in perfecte harmonie is met het zorgen voor onze planeet.

BYD x The Manifest

Tijdens het event ‘The Manifest’ werden we uitgenodigd om onze dromen te manifesteren. Tijdens dit dromerige diner, onder begeleiding van geluksonderzoeker Thijs Lindhout, werden we geinspireerd om onze dromen achterna te gaan. Er kwam verhalen voorbij van ‘succesvol willen zijn’, een wereldreis maken, duurzamer leven, of mijn eigen droom; een TED Talk houden buiten mijn comfortzone. We mochten in onze eigen spiegel kijken en nadenken over ons eigen geluk. Heel bijzonder om hier bij te mogen zijn waarna ik toch nog echt even de BYD auto’s wilde gaan bewonderen.

Want waarom had ik nog niet eerder over dit mooie merk gehoord, met name door mijn affiniteit met auto’s én China, ik heb er immers gestudeerd.

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk

Waar blinkt BYD in uit?

BYD (Build Your Dreams) was voor mij een nieuwe ontdekking dat toch echt een van de grootste fabrikanten van elektrische en hybride auto’s ter wereld te zijn. Het bedrijf onderscheidt zich op verschillende manieren en blinkt uit op drie belangrijke gebieden:

1. Innovatie en technologie

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk

BYD staat bekend om zijn sterke focus op innovatie en geavanceerde technologie. Het bedrijf investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen in de elektrische en hybride autosector. BYD heeft dan ook zijn eigen R&D-centrum met een indrukwekkend portfolio van patenten op het gebied van elektrische voertuigen en batterijtechnologie.

Ze hebben ook geavanceerde productielijnen voor elektrische voertuigen, inclusief batterijproductie, daar waar ze zeer groot en gekend in zijn. maar mijn n1 noviteit is toch wel het karaoke kunne nzingen in de auto… Love it!

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk

2. Bereik en diversiteit van voertuigen

Naast de innovateive insteek, biedt BYD een breed scala aan elektrische en hybride voertuigen, variërend van personenauto’s en SUV’s tot bussen en vrachtwagens. Ze hebben zowel pure elektrische voertuigen als plug-in hybride modellen. Dit stelt BYD in staat om te voldoen aan de behoeften van verschillende marktsegmenten en klanten, van particulieren tot bedrijven en openbaar vervoer. Mijn oog viel met name op de volledig electrische auto’s die tijdens The manifest werd getoond. Wat een pareltjes van binnen en buiten!

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk

2. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Als een van de pioniers op het gebied van elektrische voertuigen streeft BYD naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al hun activiteiten. Hun voertuigen stoten dan ook geen schadelijke uitlaatgassen uit en dragen bij aan het verminderen van luchtvervuiling en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Bovendien heeft BYD geïnvesteerd in hernieuwbare energieprojecten, zoals zonne-energie en energieopslagsystemen, om de milieu-impact verder te verminderen. Een fantastische zet waar veel autofabrikanten een voorbeeld aan mogen nemen.

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk

Met deze sterke punten positioneert BYD zich als een leider in de transitie naar elektrische en hybride voertuigen. Ze streven ernaar om dromen van duurzaam transport waar te maken en ldat kan ik dan ook niet meer dan omarmen! We zullen nog veel van dit mooie merk horen!…

Automerk BYD, the manifest, het PB, persbureau, dromen, geluk, jouw geluk

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief