Delen vinden we super lief

‘Bee honest cosmetics’ brengt een nieuwe verzorgingslijn op de markt met als basisingrediënten magische manuka honing. Deze honing is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. Een product dat gelijk mijn aandacht eist te trekken.

Manuka honing

De nectar van deze bijzondere honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel ‘tea-tree’ genoemd.

De heilzame werking vanwege de bijzondere eigenschappen van deze theebomen zijn bij de Australische en Nieuw-Zeelandse natuurvolken al duizenden jaren bekend. De universiteit van Waikato in Nieuw-Zeeland heeft het recent onderzocht waar dit ook uit is gebleken.

Lief voor je lijf en voor de natuur

De bij is voor Bee honest cosmetics een grote inspiratiebron. De bij is een onmisbare, waardevolle schakel in de natuur en doet ons veel goed. Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen immers geen gewasbestuiving, lekkere honing of bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt in hun producten dankbaar gebruik van deze actieve, huidvriendelijke werkstoffen.

Natuurlijke gecertificeerde cosmetica, geïnspireerd door de bij. Met (h)eerlijk natuurlijke ingrediënten waaronder bv honing, gelee royale of bijenwas

Door de honing te combineren met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en fijne essentiële oliën, ruik je niet alleen lekker, maar heb je ook zichtbaar resultaat na het enkele dagen gebruikt te hebben. Dat voelt goed! Het smeert bovendien ook heel fijn!

Jouw huid straalt

De nieuwste handcrème, dag- en nachtcrème van de Manuka lijn staat bij mij op het nachtkastje. Het is ook wel de nieuwste aanwinst van de verzorgingslijn van Bee honest cosmetics waarin Manuka honing een belangrijk bestandsdeel is. Als je huidproblemen ervaart heeft de Manuka honing door de bijzondere eigenschappen een zeer gunstig effect en heilzame werking. Het helpt de huid hydrateren, herstellen en te kalmeren.

De crèmes zijn BDIH/COSMOS gecertificeerd *), ruiken prettig en bevatten geen palmolie. 

Dag- en nachtcrème van Manuka bevat meer natuurlijke bestanddelen

De dag- en nachtcrème hydrateert en herstelt de huid. Met natuurlijke actieve ingrediënten als biologische Manuka honing, jojoba olie, vitamine E, rozemarijn- en calendula-extract. Manuka honing herstelt,verzacht en zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid en trekt snel in. 

Zachte handen

Deze handcrème verrijkt en beschermt de huid tegen uitdrogen. Het is een lichte, niet-vette crème voor mooie, zachte handen dat ook zeer fijn aanvoelt. Het is een hydraterende handcrème met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologische Manuka honing, abrikozenpitolie en vitamine ED

Bee honest cosmetics verwerkt in een dag- en nachtcrème en handcrème.
Een hydraterende handcrème met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologische Manuka honing, abrikozenpitolie en vitamine E.

Meer informatie?

De producten van Bee honest cosmetics zijn verkrijgbaar bij: Ekoplaza, Odin en natuurvoedingswinkels. Of bezoek de website van Bee honest cosmetics.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*) COSMOS is een Europese standaard voor natuurcosmetica waar verschillende keurmerken bij zijn aangesloten: BDIH (Duitsland), Ecocert en Charte Cosmebio (Frankrijk), ICEA (Italië) en Soil Association (Groot-Brittannië). 


Delen vinden we super lief